יהדותה של איוונקה, בתו של טראמפ, על פי יצחק יוסף שסומך על כולם
תאריך פרסום: 14.12.2016, שעה: 16:00
- - - לא מוגה! - - -
עכשיו הרשל״צ מחליט שאיבן כך
ביתו של טראמפ היא יהודייה כשרה.
למה לא בודקים את הרבנים
שמגיירים בחוץ לארץ?
לא בודקים.
סומכים.
הוא הכל על הכל סומך.
שם ירחם.
ליצנות ממש.
הרב שרמן אומר שמי שגייר אותה שם ירחם הוא כופר ואפיקוירס וכולי וכולי.
בא הרב אל-יושי והנחה אותם איך לעשות ומה לעשות.
והוא מתנגד עכשיו מועצת הרבנות מכל השטויות שהרשל״צ אומר.
והוא מתיר חופשי בלי לדעת, בלי ללמוד את הנושא, בלי להכיר את האדם, בלי כלום.
איבנקה.
אז הוא יקבל הזמנה. בטח טראמפ יגיד לו יופי עשית את הבת של יהודיה תקבל הזמנה ותבוא. ואז הוא יטוס ויהיה מבסוט עם הגלימה ירחף ממקום למקום.
השם ירחם.
מישהו סר לראות? מישהו בודק?
וגם אחרי מה שאני אומר מישהו יבדוק?
מי ששייך לאג'נדה הזאת ילך איתה,
מי שמאמין לשטוטניקים האלה ימשיך ככה.
אף אחד לא בודק, אין יראת שמיים, אין שום דבר. לכן כתוב
בבית הלל
וככה פוסק
עקף החיים
בסימן ב', ליורא דעה בסימן קטן כד',
שככה הוא פסק
שבזמננו מומר לתאבון
זה כמומר להכעיס.
ואסור להאמינו ואפילו אם מישהו ישחט יעמוד על גביו ויסדל לו סכין והכל אסור ומי שיעשה זאת הוא בעצמו מומר.
יא באביי, יא באביי, אז ממי אפשר לאכול?
ממי?
יש שאומרים שמומר להכעיס,
שמומר לתאבון זה אפילו בפעם אחת, יש בשתיים, יש בשלוש, לא משנה, אחת, שתיים, שלוש.
ופסול לעדות ואינו נאמן.
וואי, וואי, וואי, תקראו, יורד על סימן ב', עם כף החיים,
סדר את הכול, מלקט את כולם, יא באביי, תקבלו חום.
מי נשאר בכלל בסביבה?
מישהו סר לראות?
לא מעניין את אף אחד, מה מעניין?
אנחנו בדרכנו נלך,
יאו.
ככה אנחנו הולכים בטעות כל הזמן, נמשיך ככה.
אולי תציץ, אולי תסתכל.
מה קרה?
איי, איי, איי, איי, אם הם היו זוכים לפתוח פתח כחודו של מחט, היינו רואים אצלם סייעתא דשמיא לפחות כמו שאני עשיתי,
עם כל ש״ס,
כל השנים, עם כל חברי הכנסת והמיליארדים והמיליארדים והמועצת והכול.
לא הצליחו לעשות
עשירית,
אני מגזים לטובה, עשירית ממה שעשיתי.
אז אף אחד אצלהם וכולם ביחד לא הצליחו אפילו ביחד, ביחד, ביחד לעשות חור אחד
כחודה של מחט.
רק לקלקל, הם יודעים, לקלקל, רק לקלקל.
רק להתיר,
להגיד הכל בסדר, הכל בסדר, העיקר תישארו איתנו.
אבל דורי יודע שכבר לא יישארו הרבה, לכן הוא פונה לערבים וסומך על הערבים,
שם מבטחו בערבים, מחלק להם ערים ורישיונות ואישורים ונסיעות לכותל
המערבי למעלה הכוונה
וכן הלאה.
זה לא יאומן כי יסופר.
ואף אחד לא סר לראות.
אף אחד.
מדהים.
אם היו סרים לראות מה שאמרתי בזמנו,
והיו נותנים לי להיכנס בזמנו
גברת יהודית
ובעלה מושון,
היו נותנים לי להיכנס.
יכול להיות שהייתה כבר באה גאולה לישראל.
אבל תמיד יש מעכבים.
והמעכבים הם תמיד הכי קרובים
למי שיכול להביא.
כמו אלישוע, שהיה הכי קרוב אליו גחזי.
כמו שאול, שהיה לידו דואג.
וכן הלאה.
הבהרה קטנטנה, תודה על הזכות להאזין לנציב יום של היום בשופר קול, בשידור החוזר. ערב טוב אנו מבקשים למסור תודות מעומק הלב בראש ובראשונה - לכבוד הרב, על הזכות להאזין לנציב היום של היום 🙂. אשמח להעביר תודותינו לכל העוסקים במלאכת הקודש... על ההענות, היחס, המסירות והסבלנות... לא ברור מאליו. תהיה משכורתכם שלימה מן השמים. אמן. תודה ושבת שלום💐 משפחת ...
רבנו הטהור והקדוש! אני בהלם. ב"ה בהריון חודש 9 ואחרי 3 חודשים רצופים שבהם השתעלתי ללא הפסקה (ל"ע) עם שיעולים שההרגשה שנקרע הבטן בכל שיעול. לא היה לי יום ולא לילה. יום רביעי ביקשתי מרבנו שיברך: שיעלמו לי השיעולים והכאבים. ותודה רבה לבורא עולם שהעתיר לברכת הצדיק וגם עשיתי כעצת רבנו ושתיתי תה עם דבש והשיעולים פחתו באופן פלאי ממש!!! וגם אם יש שיעול אחת ל... זה לא כואב כפי שכאב. - אין מילים בפי. לא ברור לי איך לא פניתי לפני לרבנו שיברך. אני מודה לבורא עולם ולך רבנו היקר!! תודה על הברכה היקרה מפז! שתהיה שבת שלום ומבורכת לרבנו ולכל משפחתו💐💐 (אמן).
כבוד הרב היקר ב"ה אני באמצע בישולים לשבת קודש שומעת שו״ת ביוטיוב ועצרתי להקליט את הקטע הזה שריגש עד דמעות, כמה הרב איש חסד ועזרה לזולת, איך אכפת לו מכל יהודי. ושמחת את הבחור שלא היתה ידו משגת לתפילין והוא ממש הודה שמעו את השמחה שלו! איך הרב מתקתק את הענינים בכיתי מהשמחה של הבחור, והנדיבות של הרב והאכפתיות שיהודי יניח תפילין וגם הגדיל ודאג לו לתיק!! יה"ר שנזכה לדבוק בך ובאורחותיך תמיד לנצח! ישר כוח לרבנו הצדיק והיקר שהשי"ת ישמרהו אמן התרגשתי ממש!! זכינו בזכות גדולה שקשורים לכבוד הרב!!🌹
כבוד הרב היקר שליט"א שלום וברכה! רציתי לשתף לתועלת הציבור, היה לנו מקרה שהבת שלנו בכיתה ב' חזרה מצוברחת ושיתפה אותנו שיש ילדה שמציקה לה ואף שוברת לה את חפציה האישיים ועוד... (ל"ע) ב"ה בזכות כבוד הרב היקר שליט"א שלימד אותנו 'וקנה לך חבר...' - החלטנו לקנות מתנה קטנה בצירוף שוקולד קטן עטוף יפה באריזת מתנה עם פתק שהבת כתבה: "לחברה הכי טובה שלי" והיום מסרה את המתנה לילדה ה "מציקה"... - הילדה הייתה בהלם מוחלט וב"ה מאותו רגע השתנה בהתנהגות כלפי הבת שלי 360°, במקום שנאה מצאנו דרך להרבות אהבה! תודה רבה לכבוד הרב היקר שליט"א שמלמד אותנו חכמת התורה, הדבר הכי יקר בעולם!!!!!
כבוד הרב, יישר כוח על המסירות וההשקעה בהדרכת הציבור. כל מי שמבין את הדרך האמיתית של התורה והערכים שלה, יודע שכבוד הרב הוא חלק בלתי נפרד מכבוד התורה וזיכוי הרבים. לעיתים מופיעים כותבים או פעולות מתוך עין צרה, אך המסר החשוב נשאר – ב"ה הרב מוביל בדרך נכונה, חכמה ומחנכת, ומאיר את הדרך לכלל הציבור (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
פששש, רבנו הטהור והקדוש! ב"ה מהרגע הראשון הרב ידע כיצד להתמודד עם השאלה המאתגרת מצד הבחורים, ומצליח להאיר את החכמה הגדולה שלו לכל הנוכחים. בזכות הרב, גם כאשר מופיעה עזות פנים או חוסר הבנה, ניתן ללמוד כיצד להבחין ולכוון את הלבבות בדרך התורה. גאווה גדולה להיות חלק מהדרך שהרב מתווה לנו, וללכת בעקבות חכמתו והדרכתו (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
תודה לרבנו היקר על מסירותו הבלתי נלאית למען הציבור ולמען התורה. ב"ה הרב מקדיש מזמנו הפרטי והאישי כדי ללמד, לעודד, לחלק ספרי קודש ולחנך – לעיתים כמעט 20 שעות ביממה למען כולם. הסיפור עם הבחורים שמתקשים להבין את המסירות הגדולה שלו ממחיש עד כמה רב ההבדל בין העשייה הגדולה של הרב לבין התנהגות חסרת ניסיון או חוסר הבנה של צעירים. הרב ממשיך להוות דוגמה חיה של מסירות, השקעה ונחישות למען התורה והציבור (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
שלום וברכה, יישר כוח לכבוד הרב על המסירות וההשקעה בהדרכת תלמידי הדור. גם כאשר מופיעות שאלות או התנהגויות לא מכבדות מצד צעירים, ב"ה הרב ממשיך להאיר את הדרך בחכמה ובסבלנות. מי ייתן ונראה עוד רבים לומדים להעריך את כבוד הרב ולשאוף בעקבותיו בדרך התורה והיראת שמים (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
שלום וברכה לכבוד הרב שליט"א, תודה על ההדרכה וההרצאה המרתקת (פתח תקוה 8.12.25) גם כאשר הופיעה קנאה או חוסר הבנה מצד צעירים, ב"ה הרב ממשיך במסירות ובחכמה לקרב יהודים רחוקים לאביהם שבשמים. נאחל לרב שכל מה שעבר יהיה לתועלת ולכפרה. ויה"ר שימשיך בכל הכוח ובבריאות איתנה, ושהקב"ה ישפיע עליו שפע וברכה, כפי שהיה לרבי יהודה הנשיא זצוק"ל ואף יותר (אמן) תודה על המסירות, החכמה וההשקעה בחינוך ובהדרכה (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
תודה לרבנו על ההדרכה הנבונה ועל היכולת לענות גם לשאלות שמקורן בחוסר בשלות ובהשפעות חיצוניות. במקום שבו צעירים מושפעים ממראית העין ומתפיסות חיצוניות, ב"ה הרב מצליח להאיר את הדרך ולהעמיד את הדברים על דיוקם. אשרינו שזכינו לרב שמכוון, מחנך ומיישר את הלבבות בדרך טובה ובהירה (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).