טוען...

לידה קלה כדרך הטבע בזכות ברכת הרב

  פורסם בתאריך: 31.12.2019, 07:06 • מערכת שופר
צילום: Pixabay
צילום: Pixabay

בעז"י

 

לציבור הקוראים שלום רב!

רציתי לשתף אתכם בסייעתא דשמיא מופלאה שזכינו לראות בזכות ברכת הרב אמנון יצחק שליט"א. לפני תקופה הגעתי לרב וביקשתי ממנו ברכה לפרי בטן ואכן הרב ברכנו לזרע חי וקיים. שאלתי את הרב האם אנו צריכים לקבל על עצמינו קבלה כלשהי, והרב ענה שאקבל על עצמי שעתיים לימוד תורה בתענית דיבור ושאשתי תקבל על עצמה חצי שעה לימוד בספר "שערי תשובה" לרבינו יונה, וברוך ה' ברכת הרב נתקיימה כמעט מיד תוך 40 יום בדיוק מיום שהרב ברך.

לאחר תקופה הייתי שוב בב"ב וסיפרתי לרב שברוך ה' הברכה נתקיימה, וביקשתי ברכה שההריון יעבור בשלום ושתהיה לידה קלה בבא העת, ושוב הרב ברכני הפעם להריון תקין על דרך הטבע וללידה קלה, וברוך ה' גם הברכה הזו נתקיימה שאשתי חוותה הריון יחסית קל.

בהגיע מועד הלידה נסענו לביה"ח לפנות בוקר וביצענו את הליכי הקבלה הרגילים. נאמר לנו שבינתיים אין שום דבר ומומלץ לנו להמתין בביה"ח להתפתחות, וכך חיכינו מספר שעות כשמדי פעם מגיעה אחות לבדוק את המצב ואומרת שאין שום התפתחות. לאחר למעלה משתיים עשרה שעות, בערך בשעה ארבע אחרי הצהריים אשתי החלה להרגיש כאבים חזקים, אבל אפי' עכשיו כשאחות הגיעה לבדוק אותה היא אמרה שאין שום התקדמות מלפנות בוקר על אף שעברו למעלה מ12 שעות מזמן הגעתנו.

בינתיים השעה כבר שש בערב ואין שום תזוזה ורק הכאבים הלכו וגברו מאוד, ועדיין האחיות טוענות שאין שינוי במצב מהבוקר! ואז נזכרתי בברכתו של הרב והחלטתי להתקשר לרב שליט"א (דיברתי עם מישהו והוא העביר את הבקשה לרב) ומסרתי את השם של אשתי כדי שהרב יברכה ללידה קלה כי היא מאוד סובלת וכמו שכתבתי לא היה שום שינוי במצב. לאחר מספר דקות חזר אלי מישהו ואמר לי שהרב ברך וביקש שאפרסם את סיפור הנס בכתב, כדי שיצא מכך קידוש ה'. כששמעתי זאת התעודדתי כי ידעתי שיש לרב כוח בברכותיו, נגשתי לאשתי ואמרתי לה שהרב ברך ובעזרת ה' בקרוב יהיה בסדר, אבל כיון שאחות בדקה אותה כמה דקות לפני חיכיתי קצת לפני שאקרא לאחות פעם נוספת.

בינתיים בזמן שאני מחכה קראו לי מדלפק האחיות ואמרו לי שהרופאה רוצה לדבר אתך, כשהגעתי הרופאה אומרת לי שנוסף לבדיקת האחות, גם היא בדקה במכשיר ולדבריה "יש לאשתך צירים קלים והיא ממש לא בתהליך לידה", אך נזכרתי בברכת הרב והתחלתי להתווכח איתה ולהגיד לה שאין סיכוי שכנראה המכשיר שלה מקולקל... התעקשתי שיבואו לבדוק אותה עוד פעם אחת, בתחילה האחיות לא כל כך רצו אבל כשראו את התעקשותי נכנעו לבסוף... וכאן נתגשמה ברכתו של הרב כשמיד שבאו לבודקה ראו שהיא כמעט בתהליך לידה, מהר הורידו אותה לחדר לידה עם כסא גלגלים כי היא כבר לא יכלה ללכת.

ברוך הוא וברוך שמו 34 דקות בדיוק אחרי שנכנסה לחדר לידה (אפי' אפידורל לא הספיקו לתת לה) נולדה בתנו בכורתנו בשעה טובה ומוצלחת בריאה ושלימה!

תודתנו לבורא העולמים על חסדיו המרובים עמנו, וברכותינו לרב שליט"א שיזכה להאריך ימים ולהמשיך בזיכוי הרבים העצום מתוך רוב חיל, אכי"ר.

משפחת יהודה.

  •    שיתוף   

הכרת הטוב לרב שליט"א

  • 13.12 18:45

    הבהרה קטנטנה, תודה על הזכות להאזין לנציב יום של היום בשופר קול, בשידור החוזר. ערב טוב אנו מבקשים למסור תודות מעומק הלב בראש ובראשונה - לכבוד הרב, על הזכות להאזין לנציב היום של היום 🙂. אשמח להעביר תודותינו לכל העוסקים במלאכת הקודש... על ההענות, היחס, המסירות והסבלנות... לא ברור מאליו. תהיה משכורתכם שלימה מן השמים. אמן. תודה ושבת שלום💐 משפחת ...

  • 13.12 18:35

    רבנו הטהור והקדוש! אני בהלם. ב"ה בהריון חודש 9 ואחרי 3 חודשים רצופים שבהם השתעלתי ללא הפסקה (ל"ע) עם שיעולים שההרגשה שנקרע הבטן בכל שיעול. לא היה לי יום ולא לילה. יום רביעי ביקשתי מרבנו שיברך: שיעלמו לי השיעולים והכאבים. ותודה רבה לבורא עולם שהעתיר לברכת הצדיק וגם עשיתי כעצת רבנו ושתיתי תה עם דבש והשיעולים פחתו באופן פלאי ממש!!! וגם אם יש שיעול אחת ל... זה לא כואב כפי שכאב. - אין מילים בפי. לא ברור לי איך לא פניתי לפני לרבנו שיברך. אני מודה לבורא עולם ולך רבנו היקר!! תודה על הברכה היקרה מפז! שתהיה שבת שלום ומבורכת לרבנו ולכל משפחתו💐💐 (אמן).

  • 13.12 18:33

    כבוד הרב היקר ב"ה אני באמצע בישולים לשבת קודש שומעת שו״ת ביוטיוב ועצרתי להקליט את הקטע הזה שריגש עד דמעות, כמה הרב איש חסד ועזרה לזולת, איך אכפת לו מכל יהודי. ושמחת את הבחור שלא היתה ידו משגת לתפילין והוא ממש הודה שמעו את השמחה שלו! איך הרב מתקתק את הענינים בכיתי מהשמחה של הבחור, והנדיבות של הרב והאכפתיות שיהודי יניח תפילין וגם הגדיל ודאג לו לתיק!! יה"ר שנזכה לדבוק בך ובאורחותיך תמיד לנצח! ישר כוח לרבנו הצדיק והיקר שהשי"ת ישמרהו אמן התרגשתי ממש!! זכינו בזכות גדולה שקשורים לכבוד הרב!!🌹

  • 10.12 19:03

    כבוד הרב היקר שליט"א שלום וברכה! רציתי לשתף לתועלת הציבור, היה לנו מקרה שהבת שלנו בכיתה ב' חזרה מצוברחת ושיתפה אותנו שיש ילדה שמציקה לה ואף שוברת לה את חפציה האישיים ועוד... (ל"ע) ב"ה בזכות כבוד הרב היקר שליט"א שלימד אותנו 'וקנה לך חבר...' - החלטנו לקנות מתנה קטנה בצירוף שוקולד קטן עטוף יפה באריזת מתנה עם פתק שהבת כתבה: "לחברה הכי טובה שלי" והיום מסרה את המתנה לילדה ה "מציקה"... - הילדה הייתה בהלם מוחלט וב"ה מאותו רגע השתנה בהתנהגות כלפי הבת שלי 360°, במקום שנאה מצאנו דרך להרבות אהבה! תודה רבה לכבוד הרב היקר שליט"א שמלמד אותנו חכמת התורה, הדבר הכי יקר בעולם!!!!!

  • 09.12 18:28

    כבוד הרב, יישר כוח על המסירות וההשקעה בהדרכת הציבור. כל מי שמבין את הדרך האמיתית של התורה והערכים שלה, יודע שכבוד הרב הוא חלק בלתי נפרד מכבוד התורה וזיכוי הרבים. לעיתים מופיעים כותבים או פעולות מתוך עין צרה, אך המסר החשוב נשאר – ב"ה הרב מוביל בדרך נכונה, חכמה ומחנכת, ומאיר את הדרך לכלל הציבור (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).

  • 09.12 18:28

    פששש, רבנו הטהור והקדוש! ב"ה מהרגע הראשון הרב ידע כיצד להתמודד עם השאלה המאתגרת מצד הבחורים, ומצליח להאיר את החכמה הגדולה שלו לכל הנוכחים. בזכות הרב, גם כאשר מופיעה עזות פנים או חוסר הבנה, ניתן ללמוד כיצד להבחין ולכוון את הלבבות בדרך התורה. גאווה גדולה להיות חלק מהדרך שהרב מתווה לנו, וללכת בעקבות חכמתו והדרכתו (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).

  • 09.12 18:11

    תודה לרבנו היקר על מסירותו הבלתי נלאית למען הציבור ולמען התורה. ב"ה הרב מקדיש מזמנו הפרטי והאישי כדי ללמד, לעודד, לחלק ספרי קודש ולחנך – לעיתים כמעט 20 שעות ביממה למען כולם. הסיפור עם הבחורים שמתקשים להבין את המסירות הגדולה שלו ממחיש עד כמה רב ההבדל בין העשייה הגדולה של הרב לבין התנהגות חסרת ניסיון או חוסר הבנה של צעירים. הרב ממשיך להוות דוגמה חיה של מסירות, השקעה ונחישות למען התורה והציבור (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).

  • 09.12 18:10

    שלום וברכה, יישר כוח לכבוד הרב על המסירות וההשקעה בהדרכת תלמידי הדור. גם כאשר מופיעות שאלות או התנהגויות לא מכבדות מצד צעירים, ב"ה הרב ממשיך להאיר את הדרך בחכמה ובסבלנות. מי ייתן ונראה עוד רבים לומדים להעריך את כבוד הרב ולשאוף בעקבותיו בדרך התורה והיראת שמים (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).

  • 09.12 18:09

    שלום וברכה לכבוד הרב שליט"א, תודה על ההדרכה וההרצאה המרתקת (פתח תקוה 8.12.25) גם כאשר הופיעה קנאה או חוסר הבנה מצד צעירים, ב"ה הרב ממשיך במסירות ובחכמה לקרב יהודים רחוקים לאביהם שבשמים. נאחל לרב שכל מה שעבר יהיה לתועלת ולכפרה. ויה"ר שימשיך בכל הכוח ובבריאות איתנה, ושהקב"ה ישפיע עליו שפע וברכה, כפי שהיה לרבי יהודה הנשיא זצוק"ל ואף יותר (אמן) תודה על המסירות, החכמה וההשקעה בחינוך ובהדרכה (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).

  • 09.12 18:08

    תודה לרבנו על ההדרכה הנבונה ועל היכולת לענות גם לשאלות שמקורן בחוסר בשלות ובהשפעות חיצוניות. במקום שבו צעירים מושפעים ממראית העין ומתפיסות חיצוניות, ב"ה הרב מצליח להאיר את הדרך ולהעמיד את הדברים על דיוקם. אשרינו שזכינו לרב שמכוון, מחנך ומיישר את הלבבות בדרך טובה ובהירה (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).

יוצרים קשר עם שופר

 משרדי שופר

 03-6777779

 דואר אלקטרוני

 main@shofar.tv

 מספר פקס

 03-6740578

 שופר קול

077-353-2243 או 8724*
לשידור חי יש ללחוץ כוכבית (*) ואז 0

תגובות, ראיונות ופרסומים אחרונים בתקשורת

קליפים וסרטונים