המבזה ת"ח אין תרופה למכתו
תאריך פרסום: 13.05.2016, שעה: 15:22
- - - לא מוגה! - - -
תלמיד חכם שמזלזל במצוות ואין לו יראת שמיים,
הרי הוא קקל שבציבור. תלמיד חכם זה לא תואר שנשאר לאדם אם הוא למד, זה כל רגע נבחן ונבדק.
תלמיד חכם שאין בו דעה, אין בו דעת, נבלה טובה הימנו.
יש תלמיד חכם שאין בו דעת, אז איך הוא נהיה תלמיד חכם?
אין לו דרך ארץ.
זה האלף-בית שמחייב את כל האנושות.
צריך שיהיו לו מידות טובות, שזה הבסיס שעליו באות המצוות אחר כך.
יש אנשים ששמים את התורה למטה ועל זה שמים תורה שבעל פה למעלה, זה לא כבוד של הספרים.
יש אנשים שנשענים על הספרים,
יש אנשים שדופקים על הספרים, יש כאלה לומדים בספרים ולא מחזירים אותם למקומם. כל זה ביזוי מצווה.
אז כמה צריך לכבד את התורה ואת מקיימיה ואת המקרבים אליה,
ההפך ממה שאנחנו רואים בחוץ.
והמבזה תלמיד חכם נקרא אפיקורוס,
ואין לו חלק לעולם הבא.
אז להרחיק יהודי, רחמנא לצלן,
זו בעיה חמורה מאוד.
כל שכן, אם מרחיקים יהודי שמקרב יהודי, אבל יש אנשים שלא רוצים שיחזרו עוד יהודים בתשובה. לא על ידו.
לא הבנתי, תפסתם את המקום של הסטרה האחרונה?
הבורא רוצה שלא יידח ממנו נידח, ואתם לא מעניין אתכם שום דבר. לבטל תורה, לבטל הרצאות, לקרוע מודעות, לעשות הפגנות נגד התורה, כתוב שאפילו חוברים,
במעי אימן, מקללים אותן. עכשיו אני רוצה להראות לכם מודעות שהתפרסמו לפני שהגעתי לפה.
אחד מהמארגנים של ההפגנה שהפיץ את המודעות האלה בשעה שש בערב, כשהוא מדבר עם אחד האנשים שהביא אותי ברכב, הודיע לו שחמיב נפטר היום בשש בערב.
אז הוא לא יכול היה להגיע להפגנה שהוא תכנן.
עוד דבר ששמעתי בדרך כשנסעתי,
שבביתר לפני שבוע אחד מראשי ש״ס יצא עליי בחירופים וגידופים,
התינוקת שלו נפטרה בת שנה וחצי ללא סיבה, אחרי פרכוסים של יומיים.
הם לא מבינים מה הם עושים, הם לא יוצאים נגדי,
אם על השם,
מה אני עושה?
בסך הכל מקרב יהודים לאביהם שבשמיים,
נגמר המפלגות.
זה היה לפני שלוש וחצי.
בחירות הבאות לא יצאתי, אז מה אתם ממשיכים?
הם רצו לחסל אותי.
כבוד הרב, הם לא יכולים לחסל אותך. אתה עשית מעל מיליון חוזרים בתשובה.
אין צ'אנס, אין, לא קיים.
הקדוש ברוך הוא אוהב אותך, אנחנו אוהבים אותך. אני יכול רק להבטיח לכם דבר אחד,
מי שיצטרף לקהילות פז, שיבוא מלך המשיח,
הוא יהיה מן המאושרים.
הבהרה קטנטנה, תודה על הזכות להאזין לנציב יום של היום בשופר קול, בשידור החוזר. ערב טוב אנו מבקשים למסור תודות מעומק הלב בראש ובראשונה - לכבוד הרב, על הזכות להאזין לנציב היום של היום 🙂. אשמח להעביר תודותינו לכל העוסקים במלאכת הקודש... על ההענות, היחס, המסירות והסבלנות... לא ברור מאליו. תהיה משכורתכם שלימה מן השמים. אמן. תודה ושבת שלום💐 משפחת ...
רבנו הטהור והקדוש! אני בהלם. ב"ה בהריון חודש 9 ואחרי 3 חודשים רצופים שבהם השתעלתי ללא הפסקה (ל"ע) עם שיעולים שההרגשה שנקרע הבטן בכל שיעול. לא היה לי יום ולא לילה. יום רביעי ביקשתי מרבנו שיברך: שיעלמו לי השיעולים והכאבים. ותודה רבה לבורא עולם שהעתיר לברכת הצדיק וגם עשיתי כעצת רבנו ושתיתי תה עם דבש והשיעולים פחתו באופן פלאי ממש!!! וגם אם יש שיעול אחת ל... זה לא כואב כפי שכאב. - אין מילים בפי. לא ברור לי איך לא פניתי לפני לרבנו שיברך. אני מודה לבורא עולם ולך רבנו היקר!! תודה על הברכה היקרה מפז! שתהיה שבת שלום ומבורכת לרבנו ולכל משפחתו💐💐 (אמן).
כבוד הרב היקר ב"ה אני באמצע בישולים לשבת קודש שומעת שו״ת ביוטיוב ועצרתי להקליט את הקטע הזה שריגש עד דמעות, כמה הרב איש חסד ועזרה לזולת, איך אכפת לו מכל יהודי. ושמחת את הבחור שלא היתה ידו משגת לתפילין והוא ממש הודה שמעו את השמחה שלו! איך הרב מתקתק את הענינים בכיתי מהשמחה של הבחור, והנדיבות של הרב והאכפתיות שיהודי יניח תפילין וגם הגדיל ודאג לו לתיק!! יה"ר שנזכה לדבוק בך ובאורחותיך תמיד לנצח! ישר כוח לרבנו הצדיק והיקר שהשי"ת ישמרהו אמן התרגשתי ממש!! זכינו בזכות גדולה שקשורים לכבוד הרב!!🌹
כבוד הרב היקר שליט"א שלום וברכה! רציתי לשתף לתועלת הציבור, היה לנו מקרה שהבת שלנו בכיתה ב' חזרה מצוברחת ושיתפה אותנו שיש ילדה שמציקה לה ואף שוברת לה את חפציה האישיים ועוד... (ל"ע) ב"ה בזכות כבוד הרב היקר שליט"א שלימד אותנו 'וקנה לך חבר...' - החלטנו לקנות מתנה קטנה בצירוף שוקולד קטן עטוף יפה באריזת מתנה עם פתק שהבת כתבה: "לחברה הכי טובה שלי" והיום מסרה את המתנה לילדה ה "מציקה"... - הילדה הייתה בהלם מוחלט וב"ה מאותו רגע השתנה בהתנהגות כלפי הבת שלי 360°, במקום שנאה מצאנו דרך להרבות אהבה! תודה רבה לכבוד הרב היקר שליט"א שמלמד אותנו חכמת התורה, הדבר הכי יקר בעולם!!!!!
כבוד הרב, יישר כוח על המסירות וההשקעה בהדרכת הציבור. כל מי שמבין את הדרך האמיתית של התורה והערכים שלה, יודע שכבוד הרב הוא חלק בלתי נפרד מכבוד התורה וזיכוי הרבים. לעיתים מופיעים כותבים או פעולות מתוך עין צרה, אך המסר החשוב נשאר – ב"ה הרב מוביל בדרך נכונה, חכמה ומחנכת, ומאיר את הדרך לכלל הציבור (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
פששש, רבנו הטהור והקדוש! ב"ה מהרגע הראשון הרב ידע כיצד להתמודד עם השאלה המאתגרת מצד הבחורים, ומצליח להאיר את החכמה הגדולה שלו לכל הנוכחים. בזכות הרב, גם כאשר מופיעה עזות פנים או חוסר הבנה, ניתן ללמוד כיצד להבחין ולכוון את הלבבות בדרך התורה. גאווה גדולה להיות חלק מהדרך שהרב מתווה לנו, וללכת בעקבות חכמתו והדרכתו (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
תודה לרבנו היקר על מסירותו הבלתי נלאית למען הציבור ולמען התורה. ב"ה הרב מקדיש מזמנו הפרטי והאישי כדי ללמד, לעודד, לחלק ספרי קודש ולחנך – לעיתים כמעט 20 שעות ביממה למען כולם. הסיפור עם הבחורים שמתקשים להבין את המסירות הגדולה שלו ממחיש עד כמה רב ההבדל בין העשייה הגדולה של הרב לבין התנהגות חסרת ניסיון או חוסר הבנה של צעירים. הרב ממשיך להוות דוגמה חיה של מסירות, השקעה ונחישות למען התורה והציבור (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
שלום וברכה, יישר כוח לכבוד הרב על המסירות וההשקעה בהדרכת תלמידי הדור. גם כאשר מופיעות שאלות או התנהגויות לא מכבדות מצד צעירים, ב"ה הרב ממשיך להאיר את הדרך בחכמה ובסבלנות. מי ייתן ונראה עוד רבים לומדים להעריך את כבוד הרב ולשאוף בעקבותיו בדרך התורה והיראת שמים (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
שלום וברכה לכבוד הרב שליט"א, תודה על ההדרכה וההרצאה המרתקת (פתח תקוה 8.12.25) גם כאשר הופיעה קנאה או חוסר הבנה מצד צעירים, ב"ה הרב ממשיך במסירות ובחכמה לקרב יהודים רחוקים לאביהם שבשמים. נאחל לרב שכל מה שעבר יהיה לתועלת ולכפרה. ויה"ר שימשיך בכל הכוח ובבריאות איתנה, ושהקב"ה ישפיע עליו שפע וברכה, כפי שהיה לרבי יהודה הנשיא זצוק"ל ואף יותר (אמן) תודה על המסירות, החכמה וההשקעה בחינוך ובהדרכה (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
תודה לרבנו על ההדרכה הנבונה ועל היכולת לענות גם לשאלות שמקורן בחוסר בשלות ובהשפעות חיצוניות. במקום שבו צעירים מושפעים ממראית העין ומתפיסות חיצוניות, ב"ה הרב מצליח להאיר את הדרך ולהעמיד את הדברים על דיוקם. אשרינו שזכינו לרב שמכוון, מחנך ומיישר את הלבבות בדרך טובה ובהירה (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).