\n
- - - לא מוגה! - - -
\nבבקשה
סביבה אצלאמיה באינדונסיה,
שמוהו אובמה.
וכל האנשים שספקו לעלי אל-ספייה,
בטל הערבי, ובטל אל-סדאמי ובפריטיה.
וספקו להווי,
וסלו מנגלי, ועודו בן-נג'אח, ורובם כולו חדכו חדכו ביחנאת א-טברה אל-שרעיה
לקנקין הימין אל-פוז זו ריאסט אמריקה.
בא חוסיין ואומר,
אני מרים את האסלאם.
האסלאם זה תרבות מאוד חשובה.
הג'יהאד שלהם, שהם רוצים לחסל את כל העולם שלא מאמין בדת שלהם, זה לא נורא.
הוא כבר ימצא איזה מילים יפות ומתאימות.
מי צריך לשלם את התשלום אנחנו?
מי צריך לשלם את התשלום אנחנו?
עכשיו, למי צריך להיות קריר.
המשחקה של ישראל היא סקרוסקה.
היא לא נגדלה.
וירושלים תהיה חדש של ישראל וזה צריך להיות לאוניביד.
זה צריך להיות לאוניביד.
ארורים הם הרשעים שמתעסקים בעצה רעה על ישראל וכל אחד ואחד מהם
יועץ לפי דרכו ואומר עצתי טובה מעצתך.
פרוטקציה.
לא מהקרבות הישראלית, מהקרבות הישראלית, מהקרבות הישראלית, אבל משמעותית מיליאטרית,
כי זה נראה לי שבמקום הזה,
וזו האמת של גנוסדים עכשיו ולא רק של המערכת העבודה הראשונה שאנחנו רואים שם.
ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון ראשון
לא מבחינתי, הוא הלך לקורדנט את מלמוד עכמדינג'אד,
דברי חבר הכנסת,
הוא אמר שישראל צריכה להיות פלסטין וישראל.
יש הרבה מובנים שמשתמשים את זה.
להביא את הקונטרסט בין הסטלמנטים שעה על ההילה,
פורטיפי בטח, עם ספורטים,
ובפאבלות,
שבהן אנשים חייבו בוודאי אפשר לרעבות עליהן,
שבהן הורצעות שלהם היו קטנות וכו'.
תחשב על הארציונות הישראלית לפני יום-יורק טיימס ארציונות,
שמתן סטטיסטיקה על האחרונה שאני חושב שעוד 40% מהארץ המדינה נפסה בין הסטלמנטים,
שהם ליטחון מפלסטינים.
הוא לקח לידו יהודי בשם רם עמנואל, ראשי תיבות רע.
An unidentified Jewish leader quoted white house chief of staff, רם אמנואל,
was saying,
In the next four years there is going to be a permanent status arrangement between Israel and the Palestinians on the basis of two states for two people's and it doesn't matter to us at all who is Prime Minister.
זו ההצלחה הזאת לא זו ההצלחה שאנחנו מבחינים,
זו רק ההצלחה שלנו לעשות את ההצלחה הזאת.
וזה לא יכול להקר� אם אנחנו נלך ללכת לכך שעושים את הדברים עובדים.
ההצלחה הזאת עברה לאמריקה.
הם מוכרים אותנו בחינם,
בחינם, כי האינטרסים של אמריקה קובעים ולא האינטרסים של ישראל.
אנחנו באמת מהווים בעיה לאומות העולם, בפרט לאמריקה,
כי מה אנחנו יכולים להביא לאמריקה?
יכולים להביא להם נפט.
תודה רבה.
אדוני היושב-ראש,
תחליטו וחליטו איזו נפט נקודה.
פריון מזנן,
מה כבר אצבעים?
And any nation,
including Iran,
should have the right to access peaceful nuclear power.
מה כבר אצבעים?
מה?
מה?
including Iran.
אלוהים.
אדוני היושב-ראש,
עמדינג'אד הראשון עשו את ההצלחה ב-2005,
מתעסקים אינטרנטיונלית וספקולציה שהיא מפגשת את המדינה יהודית עם אופן נוקליאל.
אז כאלה משוגעים יש לנו בסביבה.
המצב שלנו לא טוב.
אין נושא שנייה יכולה להחליט ולחליט איזו נושא נושא נוקליאל.
אחמנג'אד,
מאוד קטן.
ישראל יכולה להתחיל את המטה.
הוא אומר, ישראל צריכה להיות במטה.
אנחנו צריכים להתעורר ולחזור בתשובה ולהזיר יהודים בתשובה.
אם נעשה ככה,
שום אויב, שום מדינה, שום אומה לא יוכלו עלינו, וגם גוג ומגוג עם 70 אומות עולם לא יוכלו לגעת בנו,
כהוא זה אם נעשה את רצון הבורא.
סלאט אללהיכום.
עם תשובה של עם ישראל אנחנו מפרקים אותה.
הבהרה קטנטנה, תודה על הזכות להאזין לנציב יום של היום בשופר קול, בשידור החוזר. ערב טוב אנו מבקשים למסור תודות מעומק הלב בראש ובראשונה - לכבוד הרב, על הזכות להאזין לנציב היום של היום 🙂. אשמח להעביר תודותינו לכל העוסקים במלאכת הקודש... על ההענות, היחס, המסירות והסבלנות... לא ברור מאליו. תהיה משכורתכם שלימה מן השמים. אמן. תודה ושבת שלום💐 משפחת ...
רבנו הטהור והקדוש! אני בהלם. ב"ה בהריון חודש 9 ואחרי 3 חודשים רצופים שבהם השתעלתי ללא הפסקה (ל"ע) עם שיעולים שההרגשה שנקרע הבטן בכל שיעול. לא היה לי יום ולא לילה. יום רביעי ביקשתי מרבנו שיברך: שיעלמו לי השיעולים והכאבים. ותודה רבה לבורא עולם שהעתיר לברכת הצדיק וגם עשיתי כעצת רבנו ושתיתי תה עם דבש והשיעולים פחתו באופן פלאי ממש!!! וגם אם יש שיעול אחת ל... זה לא כואב כפי שכאב. - אין מילים בפי. לא ברור לי איך לא פניתי לפני לרבנו שיברך. אני מודה לבורא עולם ולך רבנו היקר!! תודה על הברכה היקרה מפז! שתהיה שבת שלום ומבורכת לרבנו ולכל משפחתו💐💐 (אמן).
כבוד הרב היקר ב"ה אני באמצע בישולים לשבת קודש שומעת שו״ת ביוטיוב ועצרתי להקליט את הקטע הזה שריגש עד דמעות, כמה הרב איש חסד ועזרה לזולת, איך אכפת לו מכל יהודי. ושמחת את הבחור שלא היתה ידו משגת לתפילין והוא ממש הודה שמעו את השמחה שלו! איך הרב מתקתק את הענינים בכיתי מהשמחה של הבחור, והנדיבות של הרב והאכפתיות שיהודי יניח תפילין וגם הגדיל ודאג לו לתיק!! יה"ר שנזכה לדבוק בך ובאורחותיך תמיד לנצח! ישר כוח לרבנו הצדיק והיקר שהשי"ת ישמרהו אמן התרגשתי ממש!! זכינו בזכות גדולה שקשורים לכבוד הרב!!🌹
כבוד הרב היקר שליט"א שלום וברכה! רציתי לשתף לתועלת הציבור, היה לנו מקרה שהבת שלנו בכיתה ב' חזרה מצוברחת ושיתפה אותנו שיש ילדה שמציקה לה ואף שוברת לה את חפציה האישיים ועוד... (ל"ע) ב"ה בזכות כבוד הרב היקר שליט"א שלימד אותנו 'וקנה לך חבר...' - החלטנו לקנות מתנה קטנה בצירוף שוקולד קטן עטוף יפה באריזת מתנה עם פתק שהבת כתבה: "לחברה הכי טובה שלי" והיום מסרה את המתנה לילדה ה "מציקה"... - הילדה הייתה בהלם מוחלט וב"ה מאותו רגע השתנה בהתנהגות כלפי הבת שלי 360°, במקום שנאה מצאנו דרך להרבות אהבה! תודה רבה לכבוד הרב היקר שליט"א שמלמד אותנו חכמת התורה, הדבר הכי יקר בעולם!!!!!
כבוד הרב, יישר כוח על המסירות וההשקעה בהדרכת הציבור. כל מי שמבין את הדרך האמיתית של התורה והערכים שלה, יודע שכבוד הרב הוא חלק בלתי נפרד מכבוד התורה וזיכוי הרבים. לעיתים מופיעים כותבים או פעולות מתוך עין צרה, אך המסר החשוב נשאר – ב"ה הרב מוביל בדרך נכונה, חכמה ומחנכת, ומאיר את הדרך לכלל הציבור (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
פששש, רבנו הטהור והקדוש! ב"ה מהרגע הראשון הרב ידע כיצד להתמודד עם השאלה המאתגרת מצד הבחורים, ומצליח להאיר את החכמה הגדולה שלו לכל הנוכחים. בזכות הרב, גם כאשר מופיעה עזות פנים או חוסר הבנה, ניתן ללמוד כיצד להבחין ולכוון את הלבבות בדרך התורה. גאווה גדולה להיות חלק מהדרך שהרב מתווה לנו, וללכת בעקבות חכמתו והדרכתו (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
תודה לרבנו היקר על מסירותו הבלתי נלאית למען הציבור ולמען התורה. ב"ה הרב מקדיש מזמנו הפרטי והאישי כדי ללמד, לעודד, לחלק ספרי קודש ולחנך – לעיתים כמעט 20 שעות ביממה למען כולם. הסיפור עם הבחורים שמתקשים להבין את המסירות הגדולה שלו ממחיש עד כמה רב ההבדל בין העשייה הגדולה של הרב לבין התנהגות חסרת ניסיון או חוסר הבנה של צעירים. הרב ממשיך להוות דוגמה חיה של מסירות, השקעה ונחישות למען התורה והציבור (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
שלום וברכה, יישר כוח לכבוד הרב על המסירות וההשקעה בהדרכת תלמידי הדור. גם כאשר מופיעות שאלות או התנהגויות לא מכבדות מצד צעירים, ב"ה הרב ממשיך להאיר את הדרך בחכמה ובסבלנות. מי ייתן ונראה עוד רבים לומדים להעריך את כבוד הרב ולשאוף בעקבותיו בדרך התורה והיראת שמים (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
שלום וברכה לכבוד הרב שליט"א, תודה על ההדרכה וההרצאה המרתקת (פתח תקוה 8.12.25) גם כאשר הופיעה קנאה או חוסר הבנה מצד צעירים, ב"ה הרב ממשיך במסירות ובחכמה לקרב יהודים רחוקים לאביהם שבשמים. נאחל לרב שכל מה שעבר יהיה לתועלת ולכפרה. ויה"ר שימשיך בכל הכוח ובבריאות איתנה, ושהקב"ה ישפיע עליו שפע וברכה, כפי שהיה לרבי יהודה הנשיא זצוק"ל ואף יותר (אמן) תודה על המסירות, החכמה וההשקעה בחינוך ובהדרכה (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
תודה לרבנו על ההדרכה הנבונה ועל היכולת לענות גם לשאלות שמקורן בחוסר בשלות ובהשפעות חיצוניות. במקום שבו צעירים מושפעים ממראית העין ומתפיסות חיצוניות, ב"ה הרב מצליח להאיר את הדרך ולהעמיד את הדברים על דיוקם. אשרינו שזכינו לרב שמכוון, מחנך ומיישר את הלבבות בדרך טובה ובהירה (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).