- - - לא מוגה! - - -
היום איתנו על קו הטלפון הרב אמנון יצחק, בוקר טוב.
בוקר ראש.
פעילים של ש״ס,
איך נגיד במילים עדינות,
פוצצו אתמול דרשה שלך באמצעות גז מדמיע? התיאור שלי נכון?
אכן, טרור יהודי, מפלגה לא דמוקרטית שאינה מתנהגת בדרכי נועם, אלא על תקן של הטליבאן.
זה כבר לא הטליבאן של זרעי,
אלא כמו הטליבאן שצועקים אללה וכבר ורוצחים והורגים. בוא תספר לנו מה היה.
אתמול אנחנו הגענו לאירוע שהכינו מראש
שמה הסתה פרועה על ידי דוד בן נזרי, אחיו של שלמה בן נזרי,
והמטרה הייתה לפוצץ את הערב,
למחות כביכול בשמו של הרב,
כביכול הם דואגים לכבודו של הרב עובדיה,
מייצרים עיוותים שבושיים בדברי מי שמקים מפלגה שעלולה לקחת להם קולות,
מזייפים מכתבים, חותמים בשם רבנים שלא על דעתם, משקרים לשידורים. אבל מה קרה, הרב אמנון יצחק? מה קרה?
הגעת לאירוע ו... הגעתי למקום, עד שאני מגיע למקום,
יורקים אנשים, מקללים,
אומרים פושע, אומרים רוצח, אומרים כורח מאז... למה? למה? למה זה קרה? למה אתה חושב שזה קרה?
בגלל שאנחנו הקמנו מפלגה, כבר מתחילה הם הבינו שאני נוגס להם בקולות שיש להם,
והם לא מוכנים שתהיה עוד אוטוריטה נוספת.
ממילא הם פועלים בכל הדרכים האלה, מפעילים מערכת הסתה עד כדי איום ברצח.
שילוק ילדים מתלמודי תורה, פיטורים של בעלי משרד שתעת ארצותם שלא יבחרו חס ושלום
במפלגה אחרת, מוציאים על פרצ'קוויני,
מכתבים מרבנים מזויפים,
והכול למען מרן ושם מרן,
בידיעתו מקללים, מאיימים, שוחדים אנשים, פוגעים פיזית באנשים.
אם היה יודע הרב עובדיה מה עושים על גבו ושמו,
היה יורד מכל המפלגה הזו שאינה מייצגת שום דרך יהודית ותורנית.
אתה הותקפת, הרב אבנון יצחק, אתה הותקפת, נכון? תספר לנו מה מצבך הבריאותי, מה שלומך?
אני התיישבתי על הכיסא, שתי דקות לאחר מכן התחילה קטטה של האנשים שלהם,
והם פיזרו שם כנראה רימון גז,
ואנשים שם נחנקו, לא אכלו לעשות כלום.
הבהיל אותי החוצה למרפסת שהייתה שם כדי לנשום אוויר,
ואנשים שם הוזמנו אמבולנס, אני יודע, טיפלו בכמה אנשים.
אני, ברוך השם, יצאתי מזה בלוף רגע,
אבל נשמתי קצת מהגז הזה.
כן.
תלונה במשטרה הגשתם?
הגשנו אתמול, כן, תלונה במשטרה, הם היווצעו את החקירה, יש שם מספיק עדים בעניין.
אני רק רוצה להגיד דבר כזה,
למפלגה כזאת אין מקום בדמוקרטיה הישראלית,
ויש לפעול בכל הדרכים החוקיות לעצור את אנשיה מלבצע את זמנה. כן, כן, הדברים בימי ערב.
הרב אמנון מצחק.
כמובן תרגיש טוב, החלמה מהירה, ואנחנו לוסי מי משס שרוצה כמובן להגיב. האשמות מאוד קשות, נעשה שימוש באלימות ובשמו של הרב עובדיה יוסף. באלף ואחד דברים אתם מוזמנים להגיב על הדברים הלא, גם בטלפון, אין בעיה.
הבהרה קטנטנה, תודה על הזכות להאזין לנציב יום של היום בשופר קול, בשידור החוזר. ערב טוב אנו מבקשים למסור תודות מעומק הלב בראש ובראשונה - לכבוד הרב, על הזכות להאזין לנציב היום של היום 🙂. אשמח להעביר תודותינו לכל העוסקים במלאכת הקודש... על ההענות, היחס, המסירות והסבלנות... לא ברור מאליו. תהיה משכורתכם שלימה מן השמים. אמן. תודה ושבת שלום💐 משפחת ...
רבנו הטהור והקדוש! אני בהלם. ב"ה בהריון חודש 9 ואחרי 3 חודשים רצופים שבהם השתעלתי ללא הפסקה (ל"ע) עם שיעולים שההרגשה שנקרע הבטן בכל שיעול. לא היה לי יום ולא לילה. יום רביעי ביקשתי מרבנו שיברך: שיעלמו לי השיעולים והכאבים. ותודה רבה לבורא עולם שהעתיר לברכת הצדיק וגם עשיתי כעצת רבנו ושתיתי תה עם דבש והשיעולים פחתו באופן פלאי ממש!!! וגם אם יש שיעול אחת ל... זה לא כואב כפי שכאב. - אין מילים בפי. לא ברור לי איך לא פניתי לפני לרבנו שיברך. אני מודה לבורא עולם ולך רבנו היקר!! תודה על הברכה היקרה מפז! שתהיה שבת שלום ומבורכת לרבנו ולכל משפחתו💐💐 (אמן).
כבוד הרב היקר ב"ה אני באמצע בישולים לשבת קודש שומעת שו״ת ביוטיוב ועצרתי להקליט את הקטע הזה שריגש עד דמעות, כמה הרב איש חסד ועזרה לזולת, איך אכפת לו מכל יהודי. ושמחת את הבחור שלא היתה ידו משגת לתפילין והוא ממש הודה שמעו את השמחה שלו! איך הרב מתקתק את הענינים בכיתי מהשמחה של הבחור, והנדיבות של הרב והאכפתיות שיהודי יניח תפילין וגם הגדיל ודאג לו לתיק!! יה"ר שנזכה לדבוק בך ובאורחותיך תמיד לנצח! ישר כוח לרבנו הצדיק והיקר שהשי"ת ישמרהו אמן התרגשתי ממש!! זכינו בזכות גדולה שקשורים לכבוד הרב!!🌹
כבוד הרב היקר שליט"א שלום וברכה! רציתי לשתף לתועלת הציבור, היה לנו מקרה שהבת שלנו בכיתה ב' חזרה מצוברחת ושיתפה אותנו שיש ילדה שמציקה לה ואף שוברת לה את חפציה האישיים ועוד... (ל"ע) ב"ה בזכות כבוד הרב היקר שליט"א שלימד אותנו 'וקנה לך חבר...' - החלטנו לקנות מתנה קטנה בצירוף שוקולד קטן עטוף יפה באריזת מתנה עם פתק שהבת כתבה: "לחברה הכי טובה שלי" והיום מסרה את המתנה לילדה ה "מציקה"... - הילדה הייתה בהלם מוחלט וב"ה מאותו רגע השתנה בהתנהגות כלפי הבת שלי 360°, במקום שנאה מצאנו דרך להרבות אהבה! תודה רבה לכבוד הרב היקר שליט"א שמלמד אותנו חכמת התורה, הדבר הכי יקר בעולם!!!!!
כבוד הרב, יישר כוח על המסירות וההשקעה בהדרכת הציבור. כל מי שמבין את הדרך האמיתית של התורה והערכים שלה, יודע שכבוד הרב הוא חלק בלתי נפרד מכבוד התורה וזיכוי הרבים. לעיתים מופיעים כותבים או פעולות מתוך עין צרה, אך המסר החשוב נשאר – ב"ה הרב מוביל בדרך נכונה, חכמה ומחנכת, ומאיר את הדרך לכלל הציבור (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
פששש, רבנו הטהור והקדוש! ב"ה מהרגע הראשון הרב ידע כיצד להתמודד עם השאלה המאתגרת מצד הבחורים, ומצליח להאיר את החכמה הגדולה שלו לכל הנוכחים. בזכות הרב, גם כאשר מופיעה עזות פנים או חוסר הבנה, ניתן ללמוד כיצד להבחין ולכוון את הלבבות בדרך התורה. גאווה גדולה להיות חלק מהדרך שהרב מתווה לנו, וללכת בעקבות חכמתו והדרכתו (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
תודה לרבנו היקר על מסירותו הבלתי נלאית למען הציבור ולמען התורה. ב"ה הרב מקדיש מזמנו הפרטי והאישי כדי ללמד, לעודד, לחלק ספרי קודש ולחנך – לעיתים כמעט 20 שעות ביממה למען כולם. הסיפור עם הבחורים שמתקשים להבין את המסירות הגדולה שלו ממחיש עד כמה רב ההבדל בין העשייה הגדולה של הרב לבין התנהגות חסרת ניסיון או חוסר הבנה של צעירים. הרב ממשיך להוות דוגמה חיה של מסירות, השקעה ונחישות למען התורה והציבור (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
שלום וברכה, יישר כוח לכבוד הרב על המסירות וההשקעה בהדרכת תלמידי הדור. גם כאשר מופיעות שאלות או התנהגויות לא מכבדות מצד צעירים, ב"ה הרב ממשיך להאיר את הדרך בחכמה ובסבלנות. מי ייתן ונראה עוד רבים לומדים להעריך את כבוד הרב ולשאוף בעקבותיו בדרך התורה והיראת שמים (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
שלום וברכה לכבוד הרב שליט"א, תודה על ההדרכה וההרצאה המרתקת (פתח תקוה 8.12.25) גם כאשר הופיעה קנאה או חוסר הבנה מצד צעירים, ב"ה הרב ממשיך במסירות ובחכמה לקרב יהודים רחוקים לאביהם שבשמים. נאחל לרב שכל מה שעבר יהיה לתועלת ולכפרה. ויה"ר שימשיך בכל הכוח ובבריאות איתנה, ושהקב"ה ישפיע עליו שפע וברכה, כפי שהיה לרבי יהודה הנשיא זצוק"ל ואף יותר (אמן) תודה על המסירות, החכמה וההשקעה בחינוך ובהדרכה (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
תודה לרבנו על ההדרכה הנבונה ועל היכולת לענות גם לשאלות שמקורן בחוסר בשלות ובהשפעות חיצוניות. במקום שבו צעירים מושפעים ממראית העין ומתפיסות חיצוניות, ב"ה הרב מצליח להאיר את הדרך ולהעמיד את הדברים על דיוקם. אשרינו שזכינו לרב שמכוון, מחנך ומיישר את הלבבות בדרך טובה ובהירה (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).