- - - לא מוגה! - - -
שלום, שלום, שלום, שלום, רציתי לברך נשאר עדיין כרטיסים להופעה של יניב?
כן, כן, אני מתחיל עוד חמש דקות, הוא במועד, מתי זה מתחיל?
ב-9 וחצי, מה, כזה מוקדם סליחות?
עד 11, לא, זה לא סליחות, זה הופעה של שירים, זה לא...
אה, זה לא סליחות? רשום במודעה סליחות.
זה שירים בסגנון הסליחות, ברוח התקופה.
אה, הבנתי, זה שירים בסגנון הסליחות, הבנתי. אה, אני אגיד לך את האמת, אתה שומע?
אני רוצה להביא את אשתי, אבל חשבתי שזה סליחות, אם זה לא סליחות, אז מה אני אעשה?
לא, שתבוא, שתבוא, להפך יש יותר נשים מקרות, יש פה חמישה נשים כמעט.
עכשיו, אני אגיד לך את האמת, אשתי ממש, כאילו, היא לא הכי הולכת צנוע, אתה יודע, היא חילוניה הולכת כאילו לא צנוע, אין עם זה בעיה?
יש אברהם יושב, אין בעיה, לא בעיה, תראו את אברתכם.
וגם אם היא באה בפריצות אין בעיה?
מה זה? אני אומר, גם אם היא באה בפריצות, כי היא לא דתייה, היא וחברות שלה.
אין בעיה, שיבואו כל החברות, יש פה אברהם יושבים, הם יקבלו אותה יפה.
וזה בבית כנסת?
להסתלב, להסתלב אבל. וזה בבית כנסת?
לא, זה באולם היה בבית כנסת, אז אין בעיה כל כך להגיד את זה.
הבנתי, ולא יהיה סליחות בכלל?
לא, זה סגנון סליחות, זה לא לתמיד לחברת סליחות.
אה, זה סגנון סליחות, הבנתי.
תגיד לי, וכמה לכרטיס?
30. 30 שקל, הבנתי.
עכשיו אין אפשרות שאשתי תשב לידי, אתה יודע, פשוט, אתה יודע מה זה חילונים? לא, לא, לא, אין אפשרות, אין.
מה הבעיה שהיא תשב לידי? אנחנו נשב בסוף.
ככה, זה אירוע רגע, אירוע נפרד.
אה, זה אירוע נפרד.
אירוע יצאו בתשע, אירוע יצאו בתשע, אני לא חוזר את התחילת יום הזה.
עם מי דיברתי רק, כשאני אגיע לשם, כשאני אבקש אותך?
אתה תראה לי ויוצא לי סרט, יתקבלו אותך יפה, בסדר? מי אתה? איך קוראים לך רק?
מה זה משנה?
מה זה משנה? אני בא לשם לקנות, אני בא עם שש-שבע חברים.
אה, אורן, אורן.
אורן, מה?
תבוא, אורן, אתה יודע מה.
תן לי, תבוא לרמי איירליך, תגיד לרמי איירליך, איפה דיברת עם אורן?
אורן, מה? שאני אגיד לו, אורן, מה? כפרה עליך, נו, שתהיה לי בריא. מה זה משנה, אורן? איפה עוד אורן? מה זה משנה?
אתה המרגן של יניב?
לא.
הבנתי. טוב, אז אתה אומר שזה יתחיל עוד חצי שעה?
עוד עשר דקות נתחיל.
טוב, בסדר, אני בא עם הרבה חבר'ה, חבר'ה חילונים, אבל אחי, שיחזקו אותם שם.
בסדר, בסדר, ביי.
הבהרה קטנטנה, תודה על הזכות להאזין לנציב יום של היום בשופר קול, בשידור החוזר. ערב טוב אנו מבקשים למסור תודות מעומק הלב בראש ובראשונה - לכבוד הרב, על הזכות להאזין לנציב היום של היום 🙂. אשמח להעביר תודותינו לכל העוסקים במלאכת הקודש... על ההענות, היחס, המסירות והסבלנות... לא ברור מאליו. תהיה משכורתכם שלימה מן השמים. אמן. תודה ושבת שלום💐 משפחת ...
רבנו הטהור והקדוש! אני בהלם. ב"ה בהריון חודש 9 ואחרי 3 חודשים רצופים שבהם השתעלתי ללא הפסקה (ל"ע) עם שיעולים שההרגשה שנקרע הבטן בכל שיעול. לא היה לי יום ולא לילה. יום רביעי ביקשתי מרבנו שיברך: שיעלמו לי השיעולים והכאבים. ותודה רבה לבורא עולם שהעתיר לברכת הצדיק וגם עשיתי כעצת רבנו ושתיתי תה עם דבש והשיעולים פחתו באופן פלאי ממש!!! וגם אם יש שיעול אחת ל... זה לא כואב כפי שכאב. - אין מילים בפי. לא ברור לי איך לא פניתי לפני לרבנו שיברך. אני מודה לבורא עולם ולך רבנו היקר!! תודה על הברכה היקרה מפז! שתהיה שבת שלום ומבורכת לרבנו ולכל משפחתו💐💐 (אמן).
כבוד הרב היקר ב"ה אני באמצע בישולים לשבת קודש שומעת שו״ת ביוטיוב ועצרתי להקליט את הקטע הזה שריגש עד דמעות, כמה הרב איש חסד ועזרה לזולת, איך אכפת לו מכל יהודי. ושמחת את הבחור שלא היתה ידו משגת לתפילין והוא ממש הודה שמעו את השמחה שלו! איך הרב מתקתק את הענינים בכיתי מהשמחה של הבחור, והנדיבות של הרב והאכפתיות שיהודי יניח תפילין וגם הגדיל ודאג לו לתיק!! יה"ר שנזכה לדבוק בך ובאורחותיך תמיד לנצח! ישר כוח לרבנו הצדיק והיקר שהשי"ת ישמרהו אמן התרגשתי ממש!! זכינו בזכות גדולה שקשורים לכבוד הרב!!🌹
כבוד הרב היקר שליט"א שלום וברכה! רציתי לשתף לתועלת הציבור, היה לנו מקרה שהבת שלנו בכיתה ב' חזרה מצוברחת ושיתפה אותנו שיש ילדה שמציקה לה ואף שוברת לה את חפציה האישיים ועוד... (ל"ע) ב"ה בזכות כבוד הרב היקר שליט"א שלימד אותנו 'וקנה לך חבר...' - החלטנו לקנות מתנה קטנה בצירוף שוקולד קטן עטוף יפה באריזת מתנה עם פתק שהבת כתבה: "לחברה הכי טובה שלי" והיום מסרה את המתנה לילדה ה "מציקה"... - הילדה הייתה בהלם מוחלט וב"ה מאותו רגע השתנה בהתנהגות כלפי הבת שלי 360°, במקום שנאה מצאנו דרך להרבות אהבה! תודה רבה לכבוד הרב היקר שליט"א שמלמד אותנו חכמת התורה, הדבר הכי יקר בעולם!!!!!
כבוד הרב, יישר כוח על המסירות וההשקעה בהדרכת הציבור. כל מי שמבין את הדרך האמיתית של התורה והערכים שלה, יודע שכבוד הרב הוא חלק בלתי נפרד מכבוד התורה וזיכוי הרבים. לעיתים מופיעים כותבים או פעולות מתוך עין צרה, אך המסר החשוב נשאר – ב"ה הרב מוביל בדרך נכונה, חכמה ומחנכת, ומאיר את הדרך לכלל הציבור (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
פששש, רבנו הטהור והקדוש! ב"ה מהרגע הראשון הרב ידע כיצד להתמודד עם השאלה המאתגרת מצד הבחורים, ומצליח להאיר את החכמה הגדולה שלו לכל הנוכחים. בזכות הרב, גם כאשר מופיעה עזות פנים או חוסר הבנה, ניתן ללמוד כיצד להבחין ולכוון את הלבבות בדרך התורה. גאווה גדולה להיות חלק מהדרך שהרב מתווה לנו, וללכת בעקבות חכמתו והדרכתו (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
תודה לרבנו היקר על מסירותו הבלתי נלאית למען הציבור ולמען התורה. ב"ה הרב מקדיש מזמנו הפרטי והאישי כדי ללמד, לעודד, לחלק ספרי קודש ולחנך – לעיתים כמעט 20 שעות ביממה למען כולם. הסיפור עם הבחורים שמתקשים להבין את המסירות הגדולה שלו ממחיש עד כמה רב ההבדל בין העשייה הגדולה של הרב לבין התנהגות חסרת ניסיון או חוסר הבנה של צעירים. הרב ממשיך להוות דוגמה חיה של מסירות, השקעה ונחישות למען התורה והציבור (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
שלום וברכה, יישר כוח לכבוד הרב על המסירות וההשקעה בהדרכת תלמידי הדור. גם כאשר מופיעות שאלות או התנהגויות לא מכבדות מצד צעירים, ב"ה הרב ממשיך להאיר את הדרך בחכמה ובסבלנות. מי ייתן ונראה עוד רבים לומדים להעריך את כבוד הרב ולשאוף בעקבותיו בדרך התורה והיראת שמים (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
שלום וברכה לכבוד הרב שליט"א, תודה על ההדרכה וההרצאה המרתקת (פתח תקוה 8.12.25) גם כאשר הופיעה קנאה או חוסר הבנה מצד צעירים, ב"ה הרב ממשיך במסירות ובחכמה לקרב יהודים רחוקים לאביהם שבשמים. נאחל לרב שכל מה שעבר יהיה לתועלת ולכפרה. ויה"ר שימשיך בכל הכוח ובבריאות איתנה, ושהקב"ה ישפיע עליו שפע וברכה, כפי שהיה לרבי יהודה הנשיא זצוק"ל ואף יותר (אמן) תודה על המסירות, החכמה וההשקעה בחינוך ובהדרכה (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
תודה לרבנו על ההדרכה הנבונה ועל היכולת לענות גם לשאלות שמקורן בחוסר בשלות ובהשפעות חיצוניות. במקום שבו צעירים מושפעים ממראית העין ומתפיסות חיצוניות, ב"ה הרב מצליח להאיר את הדרך ולהעמיד את הדברים על דיוקם. אשרינו שזכינו לרב שמכוון, מחנך ומיישר את הלבבות בדרך טובה ובהירה (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).