- - - לא מוגה! - - -
תארו לכם שמאה עשרים ושבע מדינות החליטו שצריכים לחסל את היהודים כי הם הבעיה העולמית
ומדובר על אמריקה, רוסיה, סין, יפן, האיחוד האירופי, מדינות ערב
כולם מסכימים בהסכמה אחת, תוך עשרה חודשים מחסלים את היהודים. זהו, די, עשו לנו כאב ראש 3,300 שנה אנחנו לא מתביישים ולא עושים חשבון רוצים לחיות לבד
עזוב אותנו מהיהודים זהו, מחסלים.
מה יכולה הממשלה בישראל לעשות בשביל להגן על היהודים?
תנו לי עצה.
מה אתם אומרים?
תשכנע אותם.
תשכנע את מי?
את כל ארצות הארץ.
שמה, שיעשו את זה יותר מהר.
אם יש משכנעים אותם עכשיו, שלא יערבו אותם.
אבל הם רוצים להרוג. מה פירוש?
הם רוצים להרוג. רק לא נעים עכשיו. בינתיים זה עוד לא נעים.
אבל פתאום הם יחליטו שזה נעים.
כמו שהיה בזמן אחשורוש.
נעים.
כן, מה יש?
מה יש? נעים.
למה?
גרמניה לא החליטה יום אחד שצריך להרוג יהודים אסור שיישארו בעולם?
צפצפו על העולם, נלחמו בעולם,
הם החליטו שצריך יהודים להשמיד. נקודה.
ההיסטוריה חוזרת.
עשו לנו את זה כבר כמה פעמים.
הרי בכל דור ודור עומדים עלינו לכלותנו,
לא פחות.
גם בדור הזה אנחנו רואים. זה לא היה פעם, זה היה היום בבוקר.
זה כל יום.
אז זה הגיע, נגיד. מה אנחנו עושים?
כן, הנה.
כן?
ברוך השם, ואתה?
תן לו מיקרופון, בואו נשמע את העצה שלך.
אבל איך ישמעו? אני אוהב שיש לי קול חזק.
יש לך קול חזק, אבל התמונה חדשה, אנחנו צריכים לראות אותך.
תעמוד מטור.
אחת שגידלת שערות כאלה, חייבים לראות אותך.
תן לו, תן לו מיקרופון.
מה שאני אוהב אותי להגיד? לאט-לאט, אני אזכיר לך.
אני שאלתי שאלה, אפשר לראות אותו? תודה.
אני מבקש לראות אותו, אם אפשר.
כן.
חד-חד. חד-חד, כן.
תמורה ישראל.
אמן. נראה לי,
אה, אוקיי.
בעצם לשכנע אותם שיחסלו אותנו יותר מהר. זה מה שאמרתי קודם. זה גם רעיון, אבל זה לא עונה על השאלה ששאלתם מלכתחילה.
כן. מה שצריך לעשות אולי זה לשלוח אותנו, להתחבות בין הגויים, מה שעשינו במשך הרבה הרבה זמן,
ואנחנו יודעים שהוא עושה את זה הכי טוב.
אוה, שמעתם? פורים קרוב, אז נתחפש.
לא, לא במובן הזה. הנה אחד מהתחפושות. אף אחד לא יזהה אותך יהודים.
אם אתה הולך ככה, חביבי, אתה מסודר.
כן?
תחשבו שאתה פורטוריקני.
ואללה, היית מזהה אותי. בקיצור,
הרעיון שלך הוא רעיון טוב,
אבל אני אגיד לך מה לא טוב ברעיון.
הרעיון לא טוב משום שהיטלר, יימח שמו וזכרו,
מצא גם את המחופשים אחרי שלושה דורות.
והוא אמר להם, אתם יהודים. הם אמרו, לא, אנחנו גרמנים.
הם לא ידעו אפילו.
הם לא ידעו שהם יהודים.
והוא מצא שהם יהודים והוציא אותם להורים.
אי אפשר לברוח.
לא תוכל לברוח. כשיש גזירה לא תוכל לברוח.
מה עושים במצב כזה?
מה מדינת ישראל עושה בשביל להגן עלינו? ודאי שהיא לא יכולה להגן על יהדות הגולה.
אבל מה אנחנו יכולים לעשות?
אני מתפלא עליכם.
יש לנו גם מה טוב, לא חסר. תודה. אז בתור מכה שנייה אתה יכול להכות, אני מסכים. אתה יכול לפרק את העולם אפילו, אבל אתה לא תהיה כבר, אז מה זה מועד?
לפני.
אה, לפני?
בוא נגיד שאתה פגעת בחמש מדינות.
ואחרות מה יעשו? יחכו לך?
אחרות, אם חכו לך, יעשו לך הפר.
בין אם אתה נותן ראשונה, בין אם אתה נותן שנייה, אתה במצב על הפנים.
אז מה עושים?
אני מתפלא עליכם. אני מתפלא עליכם.
אני מתפלא עליכם.
מול חמאס וחיזבאללה גם איראן ונסראללה ובלילדינו אבו עמאר ופלסטין וכל השאר.
מה עושים?
יש לנו היסטוריה מנצחת. בתנ״ך היא כבר מונחת.
השתמשו באבותינו וניצחו בה את כל אויבינו.
התשובה של כל אחד היא מכה לכל ג'יהאד.
התשובה של כל העם היא גאולה לכל העולם.
הבהרה קטנטנה, תודה על הזכות להאזין לנציב יום של היום בשופר קול, בשידור החוזר. ערב טוב אנו מבקשים למסור תודות מעומק הלב בראש ובראשונה - לכבוד הרב, על הזכות להאזין לנציב היום של היום 🙂. אשמח להעביר תודותינו לכל העוסקים במלאכת הקודש... על ההענות, היחס, המסירות והסבלנות... לא ברור מאליו. תהיה משכורתכם שלימה מן השמים. אמן. תודה ושבת שלום💐 משפחת ...
רבנו הטהור והקדוש! אני בהלם. ב"ה בהריון חודש 9 ואחרי 3 חודשים רצופים שבהם השתעלתי ללא הפסקה (ל"ע) עם שיעולים שההרגשה שנקרע הבטן בכל שיעול. לא היה לי יום ולא לילה. יום רביעי ביקשתי מרבנו שיברך: שיעלמו לי השיעולים והכאבים. ותודה רבה לבורא עולם שהעתיר לברכת הצדיק וגם עשיתי כעצת רבנו ושתיתי תה עם דבש והשיעולים פחתו באופן פלאי ממש!!! וגם אם יש שיעול אחת ל... זה לא כואב כפי שכאב. - אין מילים בפי. לא ברור לי איך לא פניתי לפני לרבנו שיברך. אני מודה לבורא עולם ולך רבנו היקר!! תודה על הברכה היקרה מפז! שתהיה שבת שלום ומבורכת לרבנו ולכל משפחתו💐💐 (אמן).
כבוד הרב היקר ב"ה אני באמצע בישולים לשבת קודש שומעת שו״ת ביוטיוב ועצרתי להקליט את הקטע הזה שריגש עד דמעות, כמה הרב איש חסד ועזרה לזולת, איך אכפת לו מכל יהודי. ושמחת את הבחור שלא היתה ידו משגת לתפילין והוא ממש הודה שמעו את השמחה שלו! איך הרב מתקתק את הענינים בכיתי מהשמחה של הבחור, והנדיבות של הרב והאכפתיות שיהודי יניח תפילין וגם הגדיל ודאג לו לתיק!! יה"ר שנזכה לדבוק בך ובאורחותיך תמיד לנצח! ישר כוח לרבנו הצדיק והיקר שהשי"ת ישמרהו אמן התרגשתי ממש!! זכינו בזכות גדולה שקשורים לכבוד הרב!!🌹
כבוד הרב היקר שליט"א שלום וברכה! רציתי לשתף לתועלת הציבור, היה לנו מקרה שהבת שלנו בכיתה ב' חזרה מצוברחת ושיתפה אותנו שיש ילדה שמציקה לה ואף שוברת לה את חפציה האישיים ועוד... (ל"ע) ב"ה בזכות כבוד הרב היקר שליט"א שלימד אותנו 'וקנה לך חבר...' - החלטנו לקנות מתנה קטנה בצירוף שוקולד קטן עטוף יפה באריזת מתנה עם פתק שהבת כתבה: "לחברה הכי טובה שלי" והיום מסרה את המתנה לילדה ה "מציקה"... - הילדה הייתה בהלם מוחלט וב"ה מאותו רגע השתנה בהתנהגות כלפי הבת שלי 360°, במקום שנאה מצאנו דרך להרבות אהבה! תודה רבה לכבוד הרב היקר שליט"א שמלמד אותנו חכמת התורה, הדבר הכי יקר בעולם!!!!!
כבוד הרב, יישר כוח על המסירות וההשקעה בהדרכת הציבור. כל מי שמבין את הדרך האמיתית של התורה והערכים שלה, יודע שכבוד הרב הוא חלק בלתי נפרד מכבוד התורה וזיכוי הרבים. לעיתים מופיעים כותבים או פעולות מתוך עין צרה, אך המסר החשוב נשאר – ב"ה הרב מוביל בדרך נכונה, חכמה ומחנכת, ומאיר את הדרך לכלל הציבור (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
פששש, רבנו הטהור והקדוש! ב"ה מהרגע הראשון הרב ידע כיצד להתמודד עם השאלה המאתגרת מצד הבחורים, ומצליח להאיר את החכמה הגדולה שלו לכל הנוכחים. בזכות הרב, גם כאשר מופיעה עזות פנים או חוסר הבנה, ניתן ללמוד כיצד להבחין ולכוון את הלבבות בדרך התורה. גאווה גדולה להיות חלק מהדרך שהרב מתווה לנו, וללכת בעקבות חכמתו והדרכתו (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
תודה לרבנו היקר על מסירותו הבלתי נלאית למען הציבור ולמען התורה. ב"ה הרב מקדיש מזמנו הפרטי והאישי כדי ללמד, לעודד, לחלק ספרי קודש ולחנך – לעיתים כמעט 20 שעות ביממה למען כולם. הסיפור עם הבחורים שמתקשים להבין את המסירות הגדולה שלו ממחיש עד כמה רב ההבדל בין העשייה הגדולה של הרב לבין התנהגות חסרת ניסיון או חוסר הבנה של צעירים. הרב ממשיך להוות דוגמה חיה של מסירות, השקעה ונחישות למען התורה והציבור (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
שלום וברכה, יישר כוח לכבוד הרב על המסירות וההשקעה בהדרכת תלמידי הדור. גם כאשר מופיעות שאלות או התנהגויות לא מכבדות מצד צעירים, ב"ה הרב ממשיך להאיר את הדרך בחכמה ובסבלנות. מי ייתן ונראה עוד רבים לומדים להעריך את כבוד הרב ולשאוף בעקבותיו בדרך התורה והיראת שמים (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
שלום וברכה לכבוד הרב שליט"א, תודה על ההדרכה וההרצאה המרתקת (פתח תקוה 8.12.25) גם כאשר הופיעה קנאה או חוסר הבנה מצד צעירים, ב"ה הרב ממשיך במסירות ובחכמה לקרב יהודים רחוקים לאביהם שבשמים. נאחל לרב שכל מה שעבר יהיה לתועלת ולכפרה. ויה"ר שימשיך בכל הכוח ובבריאות איתנה, ושהקב"ה ישפיע עליו שפע וברכה, כפי שהיה לרבי יהודה הנשיא זצוק"ל ואף יותר (אמן) תודה על המסירות, החכמה וההשקעה בחינוך ובהדרכה (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
תודה לרבנו על ההדרכה הנבונה ועל היכולת לענות גם לשאלות שמקורן בחוסר בשלות ובהשפעות חיצוניות. במקום שבו צעירים מושפעים ממראית העין ומתפיסות חיצוניות, ב"ה הרב מצליח להאיר את הדרך ולהעמיד את הדברים על דיוקם. אשרינו שזכינו לרב שמכוון, מחנך ומיישר את הלבבות בדרך טובה ובהירה (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).