טוב, אתמול היה כנס מוצלח מאוד! היו שמה מכמה טלויזיות, והיו גם מ"חדשות בזמן" תשמעו עכשיו, חלק מכם היו, תשמעו איך אפשר לעוות את האמת:
"כנס השבת של הרב אמנון יצחק בטבריה, לכנס הגיעו כ-150 איש, מתוכם לפחות כ-70 מאנשי הרב שהגיעו באוטובוס וברכבים פרטיים, מעט מאוד מתושבי טבריה הגיעו בעיקר חוזרי תשובה וסקרנים. השיא באולם היה {באולם} השיא באולם היה רק שראש עיריית טבריה עזב את הרחבה החיצונית, ואנשים ירדו לאולם, זאת לאחר השידור שבו נאמר, שיש באולם רק 50 איש.
על פניו כל שואלי השאלות ומספרי הסיפורים בכנס היו מהאנשים שהגיעו באוטובוס של הרב מבויימים מראש ועל ידי אנשי הרב, מלבד אדם אחד מטבריה! בהצגת שבירת הפלאפונים שנופצו בפטיש, שלושת הפלאפונים,
- היו שניים! פה הם הוסיפו...
שלושת הפלאפונים היו או דמה או מקולקלים ומאותו דגם, הצגה לחלוטין של האישה שהוציאה אותה מהתיק, לא נראה שאי פעם אחזה 'פלאפון חכם'..."
- או דמה או מקולקלים, זאת אומרת אתה לא יודע מה היה שם! אתה גם לא ראית אותם 'או או' חס ושלום להאמין שמישהו באמת שבר פלאפון מתוך רצון שלא יהיה לו!... והאישה לא נראה עליה שהחזיקה פעם, 'החזיקה פעם פלאפון חכם'. זאת אומרת היא מהאנשים שיצאו מהמערות שבחיים שלה לא זכתה, 'לא זכתה' לפלאפון חכם.
"בפעילות מאחורי הקלעים, בעריכות הוידאו, הכל באיסוף חומר מהאינטרנט - הושקע הרבה מאמץ ומקצועיות!"
- אהה פרגון.
"האקשן או השעמום הנוסף, היה ברחבת הכניסה למלון, לשם הגיעה המשטרה בכוחות מתוגברים, כוחות יס"ם ובסגן מפקד תחנת טבריה. ראש עיריית טבריה רון קובי הגיע עם תומכיו לרחבת הכניסה למלון, למרות רצונו להיכנס לכנס הוא התבקש על ידי המשטרה: ש'לא להיכנס!' ועזב את המקום".
- שקר גמור!
"דבר שאולי היה מחיה את האירוע ולהביא להצלחתו מהכישלון המוחץ!"
- שמעתם? לא יאומן כי יסופר! מה היה מוחץ כל כך, איזה כישלון היה? לא הבנתי, מה זה נקרא הצלחה מה זה נקרא כישלון? אם זה 'כישלון' מזה הצלחה?
"כן, היתה הצלחה רבה בשידור החי, של צוות הרב מהאירוע, כמות צפיות שיא בשידור החי, שהפתיעה את אנשי צוות ההפקה שביצעו שידור חוזר, גם לשידור החי שעלה בחדשות בזמן - נכנסו עשרות אלפי אנשים!!! עם אלפי תגובות!!!"
- זה חלק מהכישלון המוחץ...
"תרעומת רבה היתה כנגד רבנים שלא הגיעו לחזק את הכנס, ואף תקפו את הרב אמנון יצחק על שהגיע לטבריה. בפועל הרבנים התנגדו לכנס של אמנון יצחק והגעתו לעיר. אין עוררים שהרב אמנון יצחק יודע את מלאכת ההמונים, והפעלת הרשת החברתית, הרב מעורב בכל ההפקה המשומנת להפליא! תוך ניסיון של אנשי הרב 'שלא צלח' להביא את ראש העיר לתוך הכנס...
ומלימון שוב יעשה לימונדה, ובחדשות הבוקר ידברו על טבריה, שוב ושוב גם בתוכנית של ליאון ופאולה בערוץ 12, אתמול היה שמה ליאון. שהגיעו לסקר את הכנס".
- נו, אתם רואים אנשי שקר המה! הם נמצאים, הם העבירו שידור, הם ראו שהם נצפו על ידי עשרות אלפים!!! ואלפי תגובות!!! חוץ מאחרים... עברנו את המאה אלף (100,000) אתמול בצפיות מה שנראה על המסכים, חוץ מאלה ששמעו בטלפון, ואלה שהעבירו בקבוצות, זאת אומרת מילאנו אתמול 5 אצטדיונים!!! וזה נקרא "כישלון חרוץ!" אני מאחל לעצמי 'כישלונות כאלה – תמיד!'.
הבהרה קטנטנה, תודה על הזכות להאזין לנציב יום של היום בשופר קול, בשידור החוזר. ערב טוב אנו מבקשים למסור תודות מעומק הלב בראש ובראשונה - לכבוד הרב, על הזכות להאזין לנציב היום של היום 🙂. אשמח להעביר תודותינו לכל העוסקים במלאכת הקודש... על ההענות, היחס, המסירות והסבלנות... לא ברור מאליו. תהיה משכורתכם שלימה מן השמים. אמן. תודה ושבת שלום💐 משפחת ...
רבנו הטהור והקדוש! אני בהלם. ב"ה בהריון חודש 9 ואחרי 3 חודשים רצופים שבהם השתעלתי ללא הפסקה (ל"ע) עם שיעולים שההרגשה שנקרע הבטן בכל שיעול. לא היה לי יום ולא לילה. יום רביעי ביקשתי מרבנו שיברך: שיעלמו לי השיעולים והכאבים. ותודה רבה לבורא עולם שהעתיר לברכת הצדיק וגם עשיתי כעצת רבנו ושתיתי תה עם דבש והשיעולים פחתו באופן פלאי ממש!!! וגם אם יש שיעול אחת ל... זה לא כואב כפי שכאב. - אין מילים בפי. לא ברור לי איך לא פניתי לפני לרבנו שיברך. אני מודה לבורא עולם ולך רבנו היקר!! תודה על הברכה היקרה מפז! שתהיה שבת שלום ומבורכת לרבנו ולכל משפחתו💐💐 (אמן).
כבוד הרב היקר ב"ה אני באמצע בישולים לשבת קודש שומעת שו״ת ביוטיוב ועצרתי להקליט את הקטע הזה שריגש עד דמעות, כמה הרב איש חסד ועזרה לזולת, איך אכפת לו מכל יהודי. ושמחת את הבחור שלא היתה ידו משגת לתפילין והוא ממש הודה שמעו את השמחה שלו! איך הרב מתקתק את הענינים בכיתי מהשמחה של הבחור, והנדיבות של הרב והאכפתיות שיהודי יניח תפילין וגם הגדיל ודאג לו לתיק!! יה"ר שנזכה לדבוק בך ובאורחותיך תמיד לנצח! ישר כוח לרבנו הצדיק והיקר שהשי"ת ישמרהו אמן התרגשתי ממש!! זכינו בזכות גדולה שקשורים לכבוד הרב!!🌹
כבוד הרב היקר שליט"א שלום וברכה! רציתי לשתף לתועלת הציבור, היה לנו מקרה שהבת שלנו בכיתה ב' חזרה מצוברחת ושיתפה אותנו שיש ילדה שמציקה לה ואף שוברת לה את חפציה האישיים ועוד... (ל"ע) ב"ה בזכות כבוד הרב היקר שליט"א שלימד אותנו 'וקנה לך חבר...' - החלטנו לקנות מתנה קטנה בצירוף שוקולד קטן עטוף יפה באריזת מתנה עם פתק שהבת כתבה: "לחברה הכי טובה שלי" והיום מסרה את המתנה לילדה ה "מציקה"... - הילדה הייתה בהלם מוחלט וב"ה מאותו רגע השתנה בהתנהגות כלפי הבת שלי 360°, במקום שנאה מצאנו דרך להרבות אהבה! תודה רבה לכבוד הרב היקר שליט"א שמלמד אותנו חכמת התורה, הדבר הכי יקר בעולם!!!!!
כבוד הרב, יישר כוח על המסירות וההשקעה בהדרכת הציבור. כל מי שמבין את הדרך האמיתית של התורה והערכים שלה, יודע שכבוד הרב הוא חלק בלתי נפרד מכבוד התורה וזיכוי הרבים. לעיתים מופיעים כותבים או פעולות מתוך עין צרה, אך המסר החשוב נשאר – ב"ה הרב מוביל בדרך נכונה, חכמה ומחנכת, ומאיר את הדרך לכלל הציבור (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
פששש, רבנו הטהור והקדוש! ב"ה מהרגע הראשון הרב ידע כיצד להתמודד עם השאלה המאתגרת מצד הבחורים, ומצליח להאיר את החכמה הגדולה שלו לכל הנוכחים. בזכות הרב, גם כאשר מופיעה עזות פנים או חוסר הבנה, ניתן ללמוד כיצד להבחין ולכוון את הלבבות בדרך התורה. גאווה גדולה להיות חלק מהדרך שהרב מתווה לנו, וללכת בעקבות חכמתו והדרכתו (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
תודה לרבנו היקר על מסירותו הבלתי נלאית למען הציבור ולמען התורה. ב"ה הרב מקדיש מזמנו הפרטי והאישי כדי ללמד, לעודד, לחלק ספרי קודש ולחנך – לעיתים כמעט 20 שעות ביממה למען כולם. הסיפור עם הבחורים שמתקשים להבין את המסירות הגדולה שלו ממחיש עד כמה רב ההבדל בין העשייה הגדולה של הרב לבין התנהגות חסרת ניסיון או חוסר הבנה של צעירים. הרב ממשיך להוות דוגמה חיה של מסירות, השקעה ונחישות למען התורה והציבור (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
שלום וברכה, יישר כוח לכבוד הרב על המסירות וההשקעה בהדרכת תלמידי הדור. גם כאשר מופיעות שאלות או התנהגויות לא מכבדות מצד צעירים, ב"ה הרב ממשיך להאיר את הדרך בחכמה ובסבלנות. מי ייתן ונראה עוד רבים לומדים להעריך את כבוד הרב ולשאוף בעקבותיו בדרך התורה והיראת שמים (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
שלום וברכה לכבוד הרב שליט"א, תודה על ההדרכה וההרצאה המרתקת (פתח תקוה 8.12.25) גם כאשר הופיעה קנאה או חוסר הבנה מצד צעירים, ב"ה הרב ממשיך במסירות ובחכמה לקרב יהודים רחוקים לאביהם שבשמים. נאחל לרב שכל מה שעבר יהיה לתועלת ולכפרה. ויה"ר שימשיך בכל הכוח ובבריאות איתנה, ושהקב"ה ישפיע עליו שפע וברכה, כפי שהיה לרבי יהודה הנשיא זצוק"ל ואף יותר (אמן) תודה על המסירות, החכמה וההשקעה בחינוך ובהדרכה (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).
תודה לרבנו על ההדרכה הנבונה ועל היכולת לענות גם לשאלות שמקורן בחוסר בשלות ובהשפעות חיצוניות. במקום שבו צעירים מושפעים ממראית העין ומתפיסות חיצוניות, ב"ה הרב מצליח להאיר את הדרך ולהעמיד את הדברים על דיוקם. אשרינו שזכינו לרב שמכוון, מחנך ומיישר את הלבבות בדרך טובה ובהירה (ילד של 20 אלף shofar.tv/videos/18475).