טוען...

רבי יהודה אומר הוי זהיר בתלמוד ששגגת תלמוד עולה זדון חלק ג' | הרב אמנון יצחק שליט"א

 בית מדרש 'קהילות פז', בני ברק
 תאריך פרסום: 28.09.2023, שעה: 08:28



 

לכתבה: 'תגובה לרחלה זיידי וחן שאולוב' - לחץ כאן.

לכתבה: 'מי אתה אביתר מלאכי? קווים לדמותו של "אסטרונום" דהיינו אסטרונאוט' - לחץ כאן.

לסרטונים:

'5 תגליות הזוהר על כדור הארץ' מתוך מדור 'הכה את המומחה'.

מבראשית - נקודות למחשבה.

המדענים.

עשרת המכות.

 

חלק מהתגובות שהוקראו בשיעור:

תגובה 1:

כשהרב פתייה זכרו לחיי העולם הבא שאל ש''ץ שר''י על העיניינים האלו של הלאפות פיתות חומוס צ'יפס סלט כל הבית שמש מתעסקים בכדורים וכו' וש''ץ היה חמור נושא ספרים גדול לא שאולוב הוא ידע תורה ואחריי שמת ו237 שנה בכף הקלע הודה שיש דברים שהוא בזמנו לפני מאות שנים לא יכל להכנס כי דנו בכך תנאים קדושים ומי יכול להכנס בין גדולי עולם כאלו שכל העולם מונח להם בכף יד .

שאולוב החליט למסור נפש על הפיתה כי הפיתה תביא משיח כי נשג''ז שז''ל חילולי שבת נו''ט שקצים ורמשים ועוד ועוד הכל מתוקן כבר קומפלט נשאר רק להשלים אמונת הארץ השטוחה וזהו זה ! ישר משיח בן דוד ביחד עם משיח בן יוסף באים יחדיו להרים את שאולוב על הכתפיים שבזכותו שמסר נפשו על הפיתה הם הגיעו ?

תגובה 2:

אתה מציל כל יום יהודים רבים ,הצלת אותי מהפאה ,הצלת אותי ,משירים פסולים הכנסת אור לחיי ,הצלת את האחיינית שלי לני שהייתה גוססת ואחרי נציב יום יצא מטיפול נמרץ כאילו לא הייה כלום , הולך מעיר לעיר שעות לא שעות ומעביר שיעורי תורה יום ולילה ,רק על זה רבנו אנחנו מקירים לך תודה ,וכואב לי ממש ,הקנאהה והחוצפה ועזות שולטים על האדם וכזה קורה זה מפחיד  . 

 רחלה תשלם ביוקר על מה שעשתה  ,ולא בגלל בגלל רבנו  כי לא פגעו בך ,פגעו בשם ייתברך ועל כבודם של צדיקים השם לא סולח .

אני כבר כמה שעות עם הפלאפון מבינה מה עשתה וממש כועסת על זה .מתוך הקהיחה ממש ככה ללכת וללכלך  ..עצוב לי בשבילה שאבדה קהילה שלמה ואבדה את האמת .

אמרתי לה שהיא יכולה לעשות תשובה אבל במחשבה שניה לא בטוח שייש מחילה על זה .

תגובה 3:

תקשיבו, חשבתי רבות לפני כתיבת התגובה - אבל להערכתי הגזמתם בלשון המעטה.  אתם הסיבה להשניא את הדת על אנשים שעושים מאמץ להתקרב לבורא עולם.

אני עוסק במחקר כבר כארבע שנים, ולצערי איני רואה הבדל ולא הקטן ביותר בין תפיסתכם לבין תפיסות הוגים 'יהודים' במאה ה-18 כדוגמת אמיל דורקהיים שטען שהאל הוא המצאה חברתית והמיר את האמונה באל ל'טוטם',

האמונה היהודית מבוססת על היסטוריה הכתובה בתנ"ך (הברית הישנה), וקיבלה את פרשנות חז"ל שהוכיחו את אמיתות דבריהם. גישה זו מוסברת היטב על ידי הרב אמנון יצחק בסרטים רבים. למשל, הסרט 'בראשית', 'עשרת המכות', 'המדענים' ועוד רבים ואחרים.

תפיסה זו שאתם מקדמים (ייתכן שמתוך 'בורות', או ממניעים אישיים), קשורה כחוט השני לגישה הבריאותנית שראשיתה ביטול דברי חז"ל והמרחק קצר לביטול התורה והדת.

אני צופה ברבים מרבני ישראל, ואני חייב לציין שהרב אמנון יצחק הוא היחיד שמסביר באופן ברור ביותר את האמת סביב הבריאה, נלחם בחרוף נפש להעמיד את התורה ככתבה ולשונה בכל האמצעים שהאל העניק לו (לראייה עומדים לזכותו יותר ממיליון בעלי תשובה) - אני ממליץ בחום שתפסיקו עם הסרטונים המבוימים הללו בכדי להטיל שנאת חינם ולהרחיק אנשים שמתקרבים לדת - זו התוצאה למעשיכם הרעים. 

אני טוען שהרב אמנון יצחק אינו מחזיק שום אדם כבן ערובה ותמיד אפשרי לקום ולעזוב, אך לא תופס את הקלות בה אנשים מעזים לבקר את דרכו (27 שנים זה פרק זמן ארוך יחסית לגילוי טענות אלו), חן שאולוב ואביתר מלאכי מנסים בפרקטיקות שונות להכפיש את שמו של הרב אמנון יצחק עם זכויות רבות לאין שיעור.

  •    שיתוף   

הכרת הטוב לרב שליט"א

  • 03.12 17:36

    שלום כבוד הרב, אני בהלם... ב"ה בסוף ההרצאה שלכם ברמלה (26.11.25) ביקשתי ממכם ברכה לתינוק בן שנה שמאושפז בטיפול נמרץ ומועמד לניתוח לקוצב לב (ל"ע), הרב בירך לרפואה ואמר: 'שיצא מבית החולים מהרה!' מאז הברכה התחילה הטבה בליבו ואתמול הוא חזר הביתה ללא ניתוח, וואו תודה רבה כבוד הרב יה"ר שהשי"ת ישמור עליכם תמיד! (אמן) (רמלה - והוא יהיה פרא אדם 26.11.2025 shofar.tv/lectures/1689).

  • 02.12 18:28

    כבוד הרב היקר שליט"א תודה רבה על ברכתכם, ב"ה קיבלתי היום תשובה שנתנו לי נכות כללית לעוד שנתיים. קיבלתי על עצמי לאסוף לפחות 10 נשים לומר יחד "מזמור לתודה" ו: 'נשמת כל חי'. אם אפשר בבקשה להפיץ לינק הצטרפות לקבוצה שפתחתי במיוחד לזה. תודה רבה כבוד הרב היקר שליט"א על הכל מכל וכל.

  • 27.11 14:05

    שלום כבוד הרב, יהודי שחי בצרפת, לקחתיו לשדה התעופה, חזר היום אחרי חופשה בארץ של כמה ימים, מוסר ד"ש ומשבח את הרב הוא מאוד אוהב את הרב הבאתי לו שני דיסק און קי של הרב הוא ממש התרגש! (מאגר השו"ת הגדול בעולם shofar.tv/articles/14569).

  • 27.11 13:10

    שלום עליכם כבוד הרב שליט''א, בדיוק מה שכבוד הרב דיבר בשיעור של הבוקר ,תודה לכבוד הרב שמכוון אותנו לאמת 🤗 (🎞 מדוע מבני עשיו באים להתגייר ולא מבני ישמעאל? shofar.tv/videos/16401).

  • 27.11 10:28

    בוקר אור לרב היקר והאהוב! יישר כח עצום לאין ערוך על עוד דרשה מרתקת ועמוקה ממש - ניתוח עברו של העם היהודי בהתאמה למציאות היומית בהווה היא הרבה יותר ממדהימה בעיניי (ללא ספק אזדקק לחזור לשמוע דרשה זו עוד מספר פעמים על אף הבהירות שהרב היקר והאהוב העביר את העניין בשלימות כדרכו בקודש). כמובן שהחלק של ההתייחסות לשאלות ולבקשות הציבור היה מרגש ועינייני. מכאן, אני רוצה לאחל לרב היקר והאהוב בלב שלם ונפש חפצה בריאות ואריכות ימים ושנים שהקדוש ברוך הוא יתברך ישמור ויצליח את דרכך בכל עניין ועניין לנצח נצחים. אמן ואמן!!! (רמלה - והוא יהיה פרא אדם 26.11.2025 shofar.tv/lectures/1689).

  • 26.11 10:14

    בוקר אור ומבורך לרב היקר והאהוב! יישר כח עצום על עוד דרשה מרתקת ומיוחדת כדרכך בקודש. (ועשה לי מטעמים 26.11.2025, shofar.tv/videos/18186) יה"ר שהקדוש ברוך הוא יתברך ירעיף על הרב היקר והאהוב כל מילי דמיטב ושמחה לנצח. אמן ואמן!!!

  • 23.11 18:00

    מורינו ורבינו הקדוש, ב"ה מאוד הזדהתי עם השיעור "לב שבור" (shofar.tv/videos/18174) גם אני הייתי תקופה ארוכה ללא ילדים (ל"ע). מה לא ניסינו?! טיפולים, תפילות, ברכות, סגולות... עד שיום אחד הייתי לבד בבית, התחלתי להתפלל ופתאום פרצתי בבכי ללא שליטה, ממש בכי חזק מלב שבור! התחננתי לזרע קודש, והיאומן!... ב"ה אחרי כחודש קיבלתי תשובה חיובית... 🥹☺️

  • 23.11 17:59

    🌺 שלום וברכה כבוד הרב היקר! חייב לשתף מה שהיה אתמול בערב בבני ברק: יעקב ברקולי הזמין אותנו לסעודת הודיה, לא אמר על מה, הגעתי מחולון עם מאור יהודה שותפי, אמרו שמתחילים עם סרט במקרן. הסרט התחיל עם לוגו העמותה שלנו ואז המון-המון חברים ממשפחות הקהילה מודים בוידאו לנו ולעמותה על כל השנים של התמיכה והעזרה הגדולה וכו', ממש ממש יפה ומרגש מאד! ❤️ היינו ממש מופתעים, לי אישית עדיין לא נפל האסימון ושאלתי את ברקולי 'ומה עכשיו? על מה הסעודת הודיה?'... ואמרו שכל הסעודה בשבילנו ולעמותה כהכרת הטוב! כל הארגון וההשקעה להוקיר טובה לעמותה ולנו היינו בהלם, מתרגשים מאד, שמחים מאד ולא ציפינו ולא חלמנו לדבר שכזה כי אנחנו לא מחפשים 'תודה' ושבחים, רק עושים באהבה בהתנדבות לשם שמים... היו אולי 30 חברים מהקהילה בבני ברק, חלק הגיעו מירושלים כמו אלחנן, בנצי ועוד, שי קדושים ניגן, הרב שמעון רחמים דיבר דברים מרגשים ומסר שיעור (צילמנו) כולם התארגנו והביאו לנו מתנות יפות ומושקעות מאד לי, למאור ולשלומי צעירי שמתנדב איתנו, תעודות הוקרה מרגשות, טרחו במיוחד לקייטרינג עם איתן אזולאי, בקיצור הרגשנו את ההשקעה בלב שלנו בצורה בלתי רגילה, כולם שמחו ששמעו על זה וחיכו להשתתף ולהוקיר טובה, פשוט מדהים ביותר! יישר כח ענק ליעקב ברקולי ואוריאל יפת הי"ו שארגנו את רוב הדברים והזמינו את כולם, הם אמרו שהלוואי שזה יהיה מעט מן המעט ממה שכל משפחות הקהילה יכולים להחזיר טובה! תודה לכבוד הרב היקר על כל העזרה וההכוונה מתחילת הדרך שלנו והלאה, לא מובן מאליו! יהי רצון שנזכה להגדיל את מפעל החסד והצדקה עשרות מונים, שנשמח את הבנים והבנות של הקב"ה ובזכות הצדקה נזכה לגאולה השלמה ברחמים בחיינו בימינו אמן ואמן! ארז ומאור, עמותת בצדקה תכונני (לכתבה הגדה של פסח מבית בצדקה תכונני shofar.tv/articles/15376).

  • 01.11 23:33

    כבוד הרב שלום שבוע טוב🌹קודם כל אני מודה לרב על הכל, אתמול בכניסת שבת בלחץ ב"ה בירכת את אימי, תודה. ביקשתי בנרות שבת שהשי"ת יתן לי סימן בתהילים שלא אדאג שקשור למילה של 'שופר' שאמא שלי תבריא בזכותך, ויצא לי תהילים (מז, ו) "עָלָה אֱלֹהִים בִּתְרוּעָה ה' בְּקוֹל שׁוֹפָר" ושמחתי ובכיתי שבזכותך אמא שלי תבריא . וב"ה השי"ת שומע בקולך כל כך. אמא שלי בדקה לחץ דם ויצא לה 167 ואחרי שעה בערך בדקה שוב ולפני אמרה: 'בזכות הרב אמנון יצחק יעבור לי!' הלחץ דם ירד ל144 תודה כבוד הרב. 🙂🙂 רציתי לפרסם את זה.

  • 25.10 19:44

    כל כך מודה לה' יתברך ולעוסקים במלאכה של אפלקצית הרב אמנון יצחק ללא ההפסקה, אין... ב"ה ממש לטהר את הלב והשכל מכל הטומאות שבעולם ומעניק שמחה ושלוות נפש לשמוע את הרב הקדוש הצדיק הפרוש והגאון שלנו (לכתבה shofar.tv/articles/15403 להורדה play.google.com/store/apps/details?id=tv.shofar.nonstop&pli=1).

יוצרים קשר עם שופר

 משרדי שופר

 03-6777779

 דואר אלקטרוני

 main@shofar.tv

 מספר פקס

 03-6740578

 שופר קול

077-353-2243 או 8724*
לשידור חי יש ללחוץ כוכבית (*) ואז 0

תגובות, ראיונות ופרסומים אחרונים בתקשורת

קליפים וסרטונים