טוען...

להזהר בדיבור - ואדרבה! להרבות שלום בעולם!!

  פורסם בתאריך: 07.07.2024, 12:06 • מערכת שופר

בסיעתא דשמיא

הקב"ה מזמן לכבוד הרב שליט"א ללמד דעת את העם היושב בציון ומשם בשידור חי לכל העולם כולו להצילם ממבקשי רעתם ולהביאם לחיי העולם הבא

אך לצערינו הרב ישנם שועלים קטנים המחבלים בכרם ישראל צבאות השי"ת ומסכסכים בין אדם לחבירו ובין איש לרעהו רח"ל וגרמו בכך לצרות נוראיות רבות ועצומות

והנה, אינה השי"ת לכבוד הרב שליט"א לחזק את השלום בין אדם לחבירו ולהרבות סליחה בעם ישראל 

[ראה דוגמאות נפלאות על מכתבי התודה שב"ה מתפרסמים במדור 'הכרת הטוב']

מאז ועד היום ע"י השיעורים בבקרים 'נציב יום' וההרצאות ברחבי הארץ והעולם במעלת השלום והאחדות וקבלת בזיונות באהבה! [ע"פ הספרים: דרך עץ החיים, הראנו בבנינוהשגחה פרטית וקרבת אלקים, להתעלותמידות דיליהנפשי תידוםשלום ואושר בבית היהודישלום רב ועוד... וכן סדרות: 'ואהבת לרעך כמוך'... בצדק תשפוט עמיתך - היכל הזכות ועוד...]

וב"ה גם עתה דרך הספר 'אדרבה - ותן בליבנו' אשר לוקט מעשרות רבות של רבנים וספרים מעשים ונפלאים ודרשות נוראיות בענין

ואתמול 3.7.24 (למנינם) בהרצאה בטבריה הוקראו הדברים ע"פ מרן החפץ חיים זיע"א ובתוספת נופך מרב בדורנו, מתוך הספר כדלהלן:

"אדם המדבר דיבורים נגד חברו - מפעיל את כוח הפה שלמעלה! יש לנו כוח הפה פה ויש לנו כוח הפה שלמעלה, הרי אנחנו מקושרים לשורש הנשמה שלנו למעלה. הוא מפעיל את כוח הפה שלמעלה, כוח שהוא קורא לו בשם והוא ככל הנראה מכיר אותו ויודע את פעילותו ובעקבות הפעלה זו - הכוח הזה מקבל יכולת ומוריד לעולם; הרג, מחלות, חרב ואבדן (רח"ל!)

כשקורא חלילה 'פיגוע' בחדשות אומרים: 'לא היתה שמירה בכניסה! כיתת הכוננות החזירה את הרובים...'

החפץ חיים אומר: 'לא-לא! מישהו שמה פטפט יותר מדי... יש כוח בעולם העליון שנקרא: 'סכסוכא' לא ספסופה... סכסוכא והוא מוריד לעולם את הצרות על פי הפה של בני אדם!

"שַׁתּוּ בַשָּׁמַיִם פִּיהֶם וּלְשׁוֹנָם תִּהֲלַךְ בָּאָרֶץ" (תהלים עג, ט) אדם אומר דברים פה שַׁתּוּ פִּיהֶם בַשָּׁמַיִם אבל מיד: וּלְשׁוֹנָם תִּהֲלַךְ בָּאָרֶץ יורד מלמעלה ובארץ זה פועל

בבית חולים 'הדסה עין כרם' יש מקום שנקרא: 'מכון שרת' מקום שקט! אין בו מריבות, אנשים מחכים לתור שלהם בשקט (רח"ל) מי גרם לזה? 'סכסוכא' שמה למה יש שקט ואין מריבות? שמה אתם יודעים לוקחים את אלה שכבר לא... כבר לא מדברים...

מי הפעיל את זה? כתוב פה בספר... מי הפעיל את הפה הזה את הסכסוכא?

תקשיבו מה כתוב פה! זה ספר חרדי!! כן, מה הוא כותב? הרדיו, כיכר השבב, חדרי חרדים, קווי הנייעס.

יש שמה איזה רבנים שבודקים אם כל קריינות היא לפי הלכות שמירת הלשון של החפץ חיים?! האם מותר לומר על רב פלוני ככה ועל אלמוני ככה?! יצרים ותאוות של ממון מפעילים את הכוח הזה שמזיק לכל העולם!

למה אנחנו סובלים בסכסוך עכשיו כל עם ישראל מחלוקות? שמאל, ימין, הכל! - כסף! כסף כבוד, ממון הורסים אחד את השני 'מכינים חבל תליה לביבי...' אומרים ככה ואיפה הגיעו?! לאן הגיעו?! לאן הגיעו... הפה - אין לו בעיה לדבר! אבל התוצאות והשלכות - השם ירחם!

הקדוש ברוך הוא נתן הנחיות איך מפעילים את העולם הזה ואיך פועלים בין אדם לחברו..."

(סוף ציטוט מההרצאה.)

אז יהודים יקרים!! חוסו על נפשותיכם והתרחקו מהמחלוקת!!!

 

ולסיום, תודה לבמה החשובה שנתן הספר 'אדרבה' לגלות את עיני הבחורי ישיבה ואברכי הכוללים הקדושים שלא יפלו ח"ו ברשתות המסכסכים....

 

חשוב לציין! שב"ה יש ל'שופר' ארגון להפצת יהדות קו טלפון השונה מכל קווי הנייעס הנ"ל אשר בו ניתן לשמוע רק 'דברי אלקים חיים' מפיו של כבוד הרב שליט"א ובלי להכשל ח"ו מכל הנ"ל לשמיעת שידורים חיים 0733376900 שידורים חוזרים 02-3724787 "שִׁמְעוּ וּתְחִי נַפְשְׁכֶם" (ישעיה נה, ג)

 

לכתבה: 3 הסדרות; אוחילה לאל, אדרבה והנני בידך - לחץ כאן. דרשות רעיונות וסיפורים: [א] אדרבה: מעלת השלום וחומרת הפגיעה בזולת [ב] אוחילה לאל: כוחה של תפילה [ג] הנני בידך: מעלת הבטחון בהשי"ת, שלוות והצלחת המאמין.

לצפיה בנקודת זמן מהרצאה בטבריה 3.7.24 - לחץ כאן

  •    שיתוף   

הכרת הטוב לרב שליט"א

  • 03.12 17:36

    שלום כבוד הרב, אני בהלם... ב"ה בסוף ההרצאה שלכם ברמלה (26.11.25) ביקשתי ממכם ברכה לתינוק בן שנה שמאושפז בטיפול נמרץ ומועמד לניתוח לקוצב לב (ל"ע), הרב בירך לרפואה ואמר: 'שיצא מבית החולים מהרה!' מאז הברכה התחילה הטבה בליבו ואתמול הוא חזר הביתה ללא ניתוח, וואו תודה רבה כבוד הרב יה"ר שהשי"ת ישמור עליכם תמיד! (אמן) (רמלה - והוא יהיה פרא אדם 26.11.2025 shofar.tv/lectures/1689).

  • 02.12 18:28

    כבוד הרב היקר שליט"א תודה רבה על ברכתכם, ב"ה קיבלתי היום תשובה שנתנו לי נכות כללית לעוד שנתיים. קיבלתי על עצמי לאסוף לפחות 10 נשים לומר יחד "מזמור לתודה" ו: 'נשמת כל חי'. אם אפשר בבקשה להפיץ לינק הצטרפות לקבוצה שפתחתי במיוחד לזה. תודה רבה כבוד הרב היקר שליט"א על הכל מכל וכל.

  • 27.11 14:05

    שלום כבוד הרב, יהודי שחי בצרפת, לקחתיו לשדה התעופה, חזר היום אחרי חופשה בארץ של כמה ימים, מוסר ד"ש ומשבח את הרב הוא מאוד אוהב את הרב הבאתי לו שני דיסק און קי של הרב הוא ממש התרגש! (מאגר השו"ת הגדול בעולם shofar.tv/articles/14569).

  • 27.11 13:10

    שלום עליכם כבוד הרב שליט''א, בדיוק מה שכבוד הרב דיבר בשיעור של הבוקר ,תודה לכבוד הרב שמכוון אותנו לאמת 🤗 (🎞 מדוע מבני עשיו באים להתגייר ולא מבני ישמעאל? shofar.tv/videos/16401).

  • 27.11 10:28

    בוקר אור לרב היקר והאהוב! יישר כח עצום לאין ערוך על עוד דרשה מרתקת ועמוקה ממש - ניתוח עברו של העם היהודי בהתאמה למציאות היומית בהווה היא הרבה יותר ממדהימה בעיניי (ללא ספק אזדקק לחזור לשמוע דרשה זו עוד מספר פעמים על אף הבהירות שהרב היקר והאהוב העביר את העניין בשלימות כדרכו בקודש). כמובן שהחלק של ההתייחסות לשאלות ולבקשות הציבור היה מרגש ועינייני. מכאן, אני רוצה לאחל לרב היקר והאהוב בלב שלם ונפש חפצה בריאות ואריכות ימים ושנים שהקדוש ברוך הוא יתברך ישמור ויצליח את דרכך בכל עניין ועניין לנצח נצחים. אמן ואמן!!! (רמלה - והוא יהיה פרא אדם 26.11.2025 shofar.tv/lectures/1689).

  • 26.11 10:14

    בוקר אור ומבורך לרב היקר והאהוב! יישר כח עצום על עוד דרשה מרתקת ומיוחדת כדרכך בקודש. (ועשה לי מטעמים 26.11.2025, shofar.tv/videos/18186) יה"ר שהקדוש ברוך הוא יתברך ירעיף על הרב היקר והאהוב כל מילי דמיטב ושמחה לנצח. אמן ואמן!!!

  • 23.11 18:00

    מורינו ורבינו הקדוש, ב"ה מאוד הזדהתי עם השיעור "לב שבור" (shofar.tv/videos/18174) גם אני הייתי תקופה ארוכה ללא ילדים (ל"ע). מה לא ניסינו?! טיפולים, תפילות, ברכות, סגולות... עד שיום אחד הייתי לבד בבית, התחלתי להתפלל ופתאום פרצתי בבכי ללא שליטה, ממש בכי חזק מלב שבור! התחננתי לזרע קודש, והיאומן!... ב"ה אחרי כחודש קיבלתי תשובה חיובית... 🥹☺️

  • 23.11 17:59

    🌺 שלום וברכה כבוד הרב היקר! חייב לשתף מה שהיה אתמול בערב בבני ברק: יעקב ברקולי הזמין אותנו לסעודת הודיה, לא אמר על מה, הגעתי מחולון עם מאור יהודה שותפי, אמרו שמתחילים עם סרט במקרן. הסרט התחיל עם לוגו העמותה שלנו ואז המון-המון חברים ממשפחות הקהילה מודים בוידאו לנו ולעמותה על כל השנים של התמיכה והעזרה הגדולה וכו', ממש ממש יפה ומרגש מאד! ❤️ היינו ממש מופתעים, לי אישית עדיין לא נפל האסימון ושאלתי את ברקולי 'ומה עכשיו? על מה הסעודת הודיה?'... ואמרו שכל הסעודה בשבילנו ולעמותה כהכרת הטוב! כל הארגון וההשקעה להוקיר טובה לעמותה ולנו היינו בהלם, מתרגשים מאד, שמחים מאד ולא ציפינו ולא חלמנו לדבר שכזה כי אנחנו לא מחפשים 'תודה' ושבחים, רק עושים באהבה בהתנדבות לשם שמים... היו אולי 30 חברים מהקהילה בבני ברק, חלק הגיעו מירושלים כמו אלחנן, בנצי ועוד, שי קדושים ניגן, הרב שמעון רחמים דיבר דברים מרגשים ומסר שיעור (צילמנו) כולם התארגנו והביאו לנו מתנות יפות ומושקעות מאד לי, למאור ולשלומי צעירי שמתנדב איתנו, תעודות הוקרה מרגשות, טרחו במיוחד לקייטרינג עם איתן אזולאי, בקיצור הרגשנו את ההשקעה בלב שלנו בצורה בלתי רגילה, כולם שמחו ששמעו על זה וחיכו להשתתף ולהוקיר טובה, פשוט מדהים ביותר! יישר כח ענק ליעקב ברקולי ואוריאל יפת הי"ו שארגנו את רוב הדברים והזמינו את כולם, הם אמרו שהלוואי שזה יהיה מעט מן המעט ממה שכל משפחות הקהילה יכולים להחזיר טובה! תודה לכבוד הרב היקר על כל העזרה וההכוונה מתחילת הדרך שלנו והלאה, לא מובן מאליו! יהי רצון שנזכה להגדיל את מפעל החסד והצדקה עשרות מונים, שנשמח את הבנים והבנות של הקב"ה ובזכות הצדקה נזכה לגאולה השלמה ברחמים בחיינו בימינו אמן ואמן! ארז ומאור, עמותת בצדקה תכונני (לכתבה הגדה של פסח מבית בצדקה תכונני shofar.tv/articles/15376).

  • 01.11 23:33

    כבוד הרב שלום שבוע טוב🌹קודם כל אני מודה לרב על הכל, אתמול בכניסת שבת בלחץ ב"ה בירכת את אימי, תודה. ביקשתי בנרות שבת שהשי"ת יתן לי סימן בתהילים שלא אדאג שקשור למילה של 'שופר' שאמא שלי תבריא בזכותך, ויצא לי תהילים (מז, ו) "עָלָה אֱלֹהִים בִּתְרוּעָה ה' בְּקוֹל שׁוֹפָר" ושמחתי ובכיתי שבזכותך אמא שלי תבריא . וב"ה השי"ת שומע בקולך כל כך. אמא שלי בדקה לחץ דם ויצא לה 167 ואחרי שעה בערך בדקה שוב ולפני אמרה: 'בזכות הרב אמנון יצחק יעבור לי!' הלחץ דם ירד ל144 תודה כבוד הרב. 🙂🙂 רציתי לפרסם את זה.

  • 25.10 19:44

    כל כך מודה לה' יתברך ולעוסקים במלאכה של אפלקצית הרב אמנון יצחק ללא ההפסקה, אין... ב"ה ממש לטהר את הלב והשכל מכל הטומאות שבעולם ומעניק שמחה ושלוות נפש לשמוע את הרב הקדוש הצדיק הפרוש והגאון שלנו (לכתבה shofar.tv/articles/15403 להורדה play.google.com/store/apps/details?id=tv.shofar.nonstop&pli=1).

יוצרים קשר עם שופר

 משרדי שופר

 03-6777779

 דואר אלקטרוני

 main@shofar.tv

 מספר פקס

 03-6740578

 שופר קול

077-353-2243 או 8724*
לשידור חי יש ללחוץ כוכבית (*) ואז 0

תגובות, ראיונות ופרסומים אחרונים בתקשורת

קליפים וסרטונים